• PRO TV
  • În anii ’90 era una dintre cele mai adorate vedete! Cum arată la 57 de ani actrița din “Vânătoarea de comori”, Tia Carrere

În anii ’90 era una dintre cele mai adorate vedete! Cum arată la 57 de ani actrița din “Vânătoarea de comori”, Tia Carrere

În anii ’90 era una dintre cele mai adorate vedete! Cum arată la 57 de ani actrița din “Vânătoarea de comori”, Tia Carrere

În anii ’90 îi urmăream cu sufletul la gură aventurile din serialul “Vânătoarea de comori”. Deși nu se mai bucură de aceeași popularitate că în urmă cu 30 de ani, Tia Carrere a rămas prezentă în showbiz și poate fi urmărită în diverse producții cinematografice.

În vârstă de 57 de ani, Tia Carrere rămâne, în continuare, una dintre cele mai frumoase actrițe de la Hollywood. Vedeta a impresionat la cel mai recent eveniment monden la care și-a făcut apariția.

Îmbrăcată într-o rochie mulată, cu un decolteu impresionant, Tia Carrere face parte din categoria vedetelor pentru care vârsta nu este decât un număr.

Cu un machiaj minimalist și cu o coafură simplă, actrița a impresionat pe covorul roșu.

Tia este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde își surprinde fanii cu imagini încântătoare.

Gallery

Născută în Honolulu, Hawaii, Tia, pe numele ei real Althea Rae Duhinio Janairo, a devenit celebra odată cu rolul Cassandra Wong din "Wayne's World" și "Wayne's World 2". Au urmat rolul Junno Skinner din "True Lies", unde l-a avut partener pe Arnold Scwarzenegger și personajul Jingo Asakuma din "Rising Star", unde a jucat alaturi de Sean Connery.

Actrița este cunoscută însă pentru personajul Sydney Fox din serialul TV "Relic Hunter", care ne-a marcat tuturor copilăria. Ceea ce nu știu mulți este faptul că Tia și-a împrumutat și vocea multor personaje de animație, cea mai cunoscută fiind Nani, din "Lilo & Stitch".

Sursa foto: PROFIMEDIA, GETTY IMAGES, INSTAGRAM

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni