• PRO TV
  • Ce posta pe Facebook Mirel, studentul la Teologie și Medicină care a omorât-o cu bestialitate pe Andreea

Ce posta pe Facebook Mirel, studentul la Teologie și Medicină care a omorât-o cu bestialitate pe Andreea

Ce posta pe Facebook Mirel, studentul la Teologie și Medicină care a omorât-o cu bestialitate pe Andreea

Un tânăr de 21 de ani, student la Teologie și Medicină care era descris de apropiați ca fiind liniștit, sfios și studios, și-a omorât cu bestialitate amica, pe Andreea Morega, de asemenea studentă la Medicină.

Gallery

​Familia Andreei Morega plânge de durere, după ce tânăra a fost ucisă în apartamentul său din Timișoara de către Mirel, despre care se zicea inițial că ar fi fost iubitul său. Părinții victimei au mers să îi ridice trupul neînsuflețit de la IML și în curând o vor conduce pe ultimul drum. Aflat în arest preventiv, agresorul său a cerut o pedeapsă bândă, aceea de a fi arestat la domiciliu.

Mirel Dragomir a fost descris de către apropiații săi ca fiind sfios, preocupat de facultate și cu frică de Dumnezeu, însă s-a dovedit a fi contrariul.

Pe contul său de Facebook publica conținut ce avea legătură cu divinitatea, cu postul și cu rolul bisericii în viața creștinilor, conform spynews.ro.

„Este coleg cu mine la facultate. Este un băiat foarte implicat şi nu a avut absolut niciun incident, nicio ieşire nervoasă. Foarte dedicat la facultate. (...)

Ultima dată l-am văzut ieri la facultate. Am vorbit strict legat de facultate, absolut nimic legat de viaţa lui personală. Nu aş fi crezut niciodată aşa ceva. Nu-l cred în stare, nu ştiu ce s-a întâmplat, dar nu îl bănuiesc”, a declarat unul dintre colegii lui Mirel Dragomir, potrivit unui post TV.

Foto: Știrile PROTV, Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni