• PRO TV
  • Lorena Atănăsoaie, tânăra care și-a ucis prietena cea mai bună, beneficiază de reducerea pedepsei! Familia victimei, revoltată: „Nu ni se face dreptate!”

Lorena Atănăsoaie, tânăra care și-a ucis prietena cea mai bună, beneficiază de reducerea pedepsei! Familia victimei, revoltată: „Nu ni se face dreptate!”

Lorena Atănăsoaie, tânăra care și-a ucis prietena cea mai bună, beneficiază de reducerea pedepsei! Familia victimei, revoltată: „Nu ni se face dreptate!”
Sursa: Facebook

Alina Ciobanu a fost ucisă cu sânge rece de către prietena sa cea mai bună, Loredana Atănăsoaie, chiar în camera de hotel din Mangalia unde erau cazate, iar rudele victimei au cerut judecătorilor să schimbe încadrarea juridică a faptei din omor, în omor calificat prin cruzimi și din interes material. Magistrații, însă, au admis procedura simplificată, iar ucigașa va beneficia de reducerea pedepsei

Răsturnare de situația în cazul crimei înfiorătoare din Mangalia! Loredana Atănăsoaie, tânăra care și-a ucis cu sânge rece prietena cea mai bună, abandonându-i mai apoi trupul neînsuflețit într-un parc din stațiune, va beneficia de reducerea pedepsei cu o treime.

Agresoarea și-a recunoscut în totalitate faptele și a cerut ca judecătorii să admită procedura simplificată, lucru care i-a fost acceptat. În urma acestei situații, avocații spun că Loredana Atănăsoaie ar putea primi maxim 10 ani după gratii!

„Să îi fie dată pedeapsa pe viață, a omorât-o nevinovată. Pentru ce a omorât-o, de ce i-a luat zilele? Plâng la mormânt în fiecare zi, ne-a luat fata și ne-a omorât-o, venim din fundul Moldovei să plângem aici la instanță și nu ni se face dreptate. Ce să fi avut cu ea, a amăgit-o, voia să o dea la produs, voia să îi ia banii și când nu a reușit, că Alina și-a făcut bagajul să vină acasă, i-a făcut capătul", a spus Elena Timofte, mătușa Alinei, potrivit adevărul.ro.

„Nu se poate așa ceva. Va scăpa. Ne așteptam măcar să ne audieze și pe noi, că aveam multe de spus, dar nu ne-au băgat în seamă. Am venit cu poza Alinei să o vadă criminala, să o vadă prietena ei din copilărie care a ucis-o, care a luat-o de acasă și a nenorocit-o", a spus revoltată mătușa Alinei Ciobanu.

Foto: Știrile PROTV

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni