• PRO TV
  • Mirel Dragomir, ucigașul studentei la Medicină, ar proveni dintr-o familie model! Ce au putut spune apropiații lui

Mirel Dragomir, ucigașul studentei la Medicină, ar proveni dintr-o familie model! Ce au putut spune apropiații lui

Mirel Dragomir, ucigașul studentei la Medicină, ar proveni dintr-o familie model! Ce au putut spune apropiații lui

Agresorul care i-a luat viața Andreei Morega, studentă la Facultatea de Medicină din Timișoara, ar proveni dintr-o familie foarte respectată, susțin apropiații! Iată cine este, de fapt, Mirel Dragomir și ce au dezvăluit oamenii care îl cunosc!

Gallery

​O crimă din gelozie a zguduit din nou România! Andreea Morega, o tânăra studentă la Medicină, a fost ucisă cu bestialitate de amicul său, Mirel, chiar în apartamentul în care locuia. Agresorul a lovit-o cu un cuțit, în jurul gâtului, de 30 de ori, iar mai apoi a plecat de la locul faptei.

Despre Mirel Dragomir se știe că este din satul Pojejena de Sus, județul Caraș-Severin, acolo unde familia sa este văzută foarte bine. Vecinii spun că părinții criminalului sunt prietenoși, gospodari și mai ales religioși, astfel că nimeni nu se aștepta ca tânărul să ucidă într-o asemenea manieră.

Despre Mirel spun că este un băiat liniștit și că nu a avut niciodată probleme comportamentale, familia sa fiind considerată chiar un model în comunitate din care face parte, potrivit gandul.ro.

”Nu știm cum a ajuns în acel apartament, pentru că nu era genul ăsta de fată. Probabil sora lui i-a zis să le aștepte și atunci el, fiind singur cu Andreea în apartament, a încercat să abuzeze de ea, iar ea s-a opus și a încercat să se apere. Nu exista copil mai blând ca Andreea.

Nici dacă ar fi fost cel mai rău om de pe pământ nu merita așa ceva. Nu a avut niciodată un iubit. Era foarte timidă, îi era rușine să și râdă, zâmbea doar. Nici măcar la un suc nu ieșea fără părinții ei”, a spus una din rudele fetei pentru sursa menționată anterior.

Foto: Facebook, Știrile PROTV

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni