• PRO TV
  • Mama Andreei, studenta de la Medicină ucisă de Mirel, se află în stare gravă! Femeia este ținută pe perfuzii

Mama Andreei, studenta de la Medicină ucisă de Mirel, se află în stare gravă! Femeia este ținută pe perfuzii

Mama Andreei, studenta de la Medicină ucisă de Mirel, se află în stare gravă! Femeia este ținută pe perfuzii

Trupul neînsuflețit al Andreei a ajuns acasă ieri, 26 martie, iar rudele și prietenii tinerei i-au adus un ultim omagiu, printre lacrimi și durere. Mama tinerei, distrusă de suferință, a avut nevoie de îngrijiri medicale, așa că i-au fost administrate perfuzii.

Gallery

​Andreea Morega a fost ucisă cu sânge rece de către amicyl său, studentul la Medicină și Teologie Mirel Dragomir. Acesta a lovit-o de nenumărate ori cu un cuțit și a lăsat-o fără suflare într-o baltă de sânge, chiar în casa ei.

Tânăra a fost adusă acasă ieri, într-un sicriu alb și va fi înmormântată, potrivit rudelor sale, în rochie de mireasă. Familia este pur și simplu distrusă de suferință, iar mama acesteia a avut chiar nevoie de perfuzii pentru a-și reveni după șocul pe care l-a avut.

„Din păcate, mama ei este ținută doar pe perfuzii și hrănită cu lingura, astăzi a întrebat de ce este atât de multă lume în curte”, a scris cineva într-un comentariu la un video pe TikTok.

Mirel Dragomir a dezvăluit, în fața anchetatorilor, tot ce i-a făcut Andreei.

„Din luna octombrie am o relație de iubire cu Andreea, iar în ultima lună am simțit-o mai distantă.

În data de 22.03.2024, în timp ce ne aflam la apartamentul părinţilor mei, am observat că Andreea tasta pe telefon şi am crezut că vorbeşte cu cineva. Am întrebat-o cu cine discută iar ea a refuzat să îmi spună cu cine se conversa.

Am încercat să îi iau telefonul din mână şi ea l-a ținut strâns. Am reuşit totuşi să i-l iau și i-am spus Andreei să îmi spună codul PIN. A vrut să părăsească apartamentul și am încercat sa o opresc.

A refuzat să mi-l dea şi mi-a spus că vrea să se despartă de mine. Atunci când am auzit asta, m-am enervat foarte tare şi m-am dus în bucătărie, de unde am luat două cuțite oarecare şi m-am întors cu ele în dormitor. Andreea m-a lovit peste o mână, iar în acel moment m-am tăiat singur cu cuțitul la față.

Totodată, m-a prins de lănţişorul pe care îl aveam la gât, care s-a rupt și a căzut pe pat. Îmi amintesc că am lovit-o de 5-6 ori, a declarat criminalul.

Foto: Facebook, Știrile PROTV

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni