• PRO TV
  • Fosta avocată a lui Vlad Pascu a rămas fără mașină, după ce ANAF i-a scos-o la licitație! Ce automobil conducea Sorina Ionela Stoica

Fosta avocată a lui Vlad Pascu a rămas fără mașină, după ce ANAF i-a scos-o la licitație! Ce automobil conducea Sorina Ionela Stoica

Fosta avocată a lui Vlad Pascu a rămas fără mașină, după ce ANAF i-a scos-o la licitație! Ce automobil conducea Sorina Ionela Stoica

Fosta avocată a lui Vlad Pascu, Sorina Ionela Stoica, a rămas fără mașină! Administrația Județeană a Finanțelor Publice Constanța va organiza, pe 9 aprilie, o licitație pentru vânzarea unui autoturism care a aparținut acesteia, informează replicaonline.ro.

Gallery

​Sorina Ionela Stoica a ajuns în atenția publicului anul trecut, la scurt timp după ce Vlad Pascu a călcat cu mașina doi tineri, în stașiunea 2 Mai. La vremea aceea, aceasta era avocata șoferului teribilist și s-a remarcat în momentul în care a apărut la IPJ Constanța îmbrăcată sumar, ca la club.

Pe contul său de TikTok se găseau mai multe filmulețe în care avocata fredona versurile unei piese de la B.U.G Mafia: „Tu dormi? Nu dormi! Dacă știi, fură tu cum știi. Dacă poți, frate, să bei, atunci bea tu pentru toți! Dacă ai omorât un om, scapă tu cum poți”.

Fosta avocată sexy a lui Vlad Pascu a rămas fără mașină

În urmă cu puțin timp, ANAF a anunțat că va organiza o licitație publică, în Constanța, pe data de 9 aprilie 2024. Acolo va fi scos la vânzare automobilul avocatei Sorina Ionela Stoica, cea care a fost aleasă pentru a se ocupa de cazul lui Vlad Pascu, șoferul care a omorât doi tineri în timp ce se afla drogat la volan.

Potrivit sursei menționate mai sus, ar fi vorba despre un autoturism marca Ford KA RBT J4S1, care valorează aproximativ 2.235 de lei, echivalentul a aproape 500 de euro.

Foto: Știrile PRO TV, Inquam Photos / Octav Ganea, Captură ecran/TikTok Sorina Stoica

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni