• PRO TV
  • Vedeta care susține că și-a pierdut virginitatea la 35 de ani. “O să par cea mai mare ratată!”

Vedeta care susține că și-a pierdut virginitatea la 35 de ani. “O să par cea mai mare ratată!”

Vedeta care susține că și-a pierdut virginitatea la 35 de ani. “O să par cea mai mare ratată!”

Rebel Wilson este pusă pe dezvaluriri serioase - după ce a spus despre Sacha Baron Cohen că este “cel mai mare nenorocit” cu care a lucrat în viața ei, după ce au filmat o scenă intimă împreună, acum actrița australiană vine cu declarații și mai personale.

Actrița în vârstă de 44 de ani a dezvăluit pentru revista People că și-a pierdut virginitatea la 35 de ani, sperând că astfel îi va ajuta pe adolescenții care simt presiunea de a-și începe viața sexuală cât mai devreme. “Nu toată lumea trebuie să își piardă virginitatea în adolescență. Oamenii pot să aștepte până se simt pregătiți sau până când sunt un pic mai maturi”, a spus vedeta.

Rebel a mărturisit că și-a mințit prietenele în legătură cu acest lucru: doar ca să scape de ele, le-a spus că și-a pierdut virginitatea la 23 de ani. “Doar ca să evit întrebările de genul asta…Și reacția oamenilor era: “Oau, 24, atât de târziu… și eu mă gândeam că în realitate era de fapt 35. Ce naiba! O să par cea mai mare ratată”, a mai spus Rebel Wilson.

Gallery

În urmă cu doi ani, Rebel a surprins pe toată lumea după ce a declarat că este într-o relație cu o femeie, cu care, de altfel, este logodită în prezent. De-a lungul timpului, actrița australiană a avut legături cu mai mulți bărbați.

​Foto: Rebel Wilson si un fost iubit, sursa PROFIMEDIA

„Credeam că sunt în căutarea unui Prinț Disney... dar poate că ceea ce am avut cu adevărat nevoie în tot acest timp a fost o Prințesă Disney”, spunea în urmă cu doi ani Rebel Wilson.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni