• PRO TV
  • Gest emoționant în memoria Andreei, fata ucisă de Mirel la Timișoara! Ce au făcut colegii tinerei

Gest emoționant în memoria Andreei, fata ucisă de Mirel la Timișoara! Ce au făcut colegii tinerei

Gest emoționant în memoria Andreei, fata ucisă de Mirel la Timișoara! Ce au făcut colegii tinerei

Andreea Morega s-a stins din viața la doar 21 de ani, după ce a fost înjunghiată de nenumărate ori de către amicul ei, Mirel Dragomir. Bărbatul se află în arestul poliției, în timp ce familia, prietenii și colegii fetei omorâte își plâng durerea. Studenții de la Facultatea de Medicină din Timișoara au făcut un gest emoționant în memoria ei.

Gallery

​Astăzi, pe 28 martie, Andreea Morega va fi condusă pe ultimul drum în localitatea natală, la Padeș, județul Gorj. Colegii săi de la Facultatea de Medicină din Timișoara sunt în continuare în stare de șoc după ce Mirel Dragomir a ucis-o pe tânără, mai ales că și ei îl cunoșteau.

În urmă cu trei zile, colegii Andreei au venit la Institutul de Medică Legală, acolo unde familia acesteia a venit să ridicice trupul neînsuflețit. Ulterior, tinerii au făcut un gest emoționant, mai exact au ridicat un monument funerar în curtea Facultății.

Și reprezentanții Universității de Medicină și Farmacie Victor Babeș din Timișoara au transmis un mesaj după tragedie:

„Universitatea de Medicină și Farmacie Victor Babeș din Timișoara deplânge tragica întâmplare în care tânăra Andreea Morega, studentă eminentă la Facultatea de Medicină, a plecat dintre noi.

Avea doar 21 de ani și visuri frumoase. Din păcate, nu a avut șansa să le împlinească. Întreaga comunitate academică este alături de familia îndoliată. Transmitem sincere condoleanțe tuturor celor care au cunoscut-o!”.

Foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni