• PRO TV
  • Proaspăt laureat cu Oscar, Cillian Murphy revine în rolul care l-a făcut faimos pe tot globul! Când încep filmările la Peaky Blinders, ultimul capitol care îi are în prim-plan pe faimoșii gangsteri din Birmingham

Proaspăt laureat cu Oscar, Cillian Murphy revine în rolul care l-a făcut faimos pe tot globul! Când încep filmările la Peaky Blinders, ultimul capitol care îi are în prim-plan pe faimoșii gangsteri din Birmingham

Proaspăt laureat cu Oscar, Cillian Murphy revine în rolul care l-a făcut faimos pe tot globul! Când încep filmările la Peaky Blinders, ultimul capitol care îi are în prim-plan pe faimoșii gangsteri din Birmingham

Margot Robbie a spus recent într-un interviu one-to-one cu Cillian Murphy că după părerea ei „există două feluri de oameni în această lume. Cei care sunt obsedați de Peaky Blinders și cei care nu au văzut Peaky Blinders”. Dacă faci parte din prima categorie, avem vești grozave.

Gallery

​Scenaristul și regizorul Stephen King a fost până acum destul de rezervat cu privire la faptul dacă Cillian Murphy, care este proaspăt laureat cu premiul Oscar pentru rolul magistral din „Oppenheimer”, se va întoarce sau nu în rolul lui Tommy Shelby.

Îndrăgitul serial s-a încheiat în urmă cu doi ani, odată cu finalul sezonului șase, însă producătorii pregătesc acum un film care va continua povestea gangsterilor din Birmingham.

„O să scriu un scenariu care va fi pus în scenă și filmat în Birmingham. Iar acesta va fi, probabil, un fel de capăt de drum pentru Peaky Blinders așa cum îl știm”, declara Knight în 2021.

Recent, creatorul poveștii familiei Shelby le-a făcut o mare bucurie fanilor serialului după ce a confirmat că irlandezul Cillian Murphy va purta din nou embletica bască cu lame de ras în boruri.

Mai mult, regizorul a declarat pentru Birmingham World că filmările vor începe în septembrie, așa că sunt șanse mari ca filmul să fie pe marile ecrane până la sfârșitul anului 2025.

„Cu siguranță, se va întoarce pentru asta. Vom începe să filmăm în septembrie pe străzile din Digbeth”, a spus Stephen King, potrivit sursei menționate mai sus.

Regizorul a lăudat, de asemenea, victoria lui Cillian Murphy la Oscar.

„A meritat pe deplin. Vreau să spun că este genial și este o ființă minunată. Merită tot ceea ce primește”, a spus acesta.

Fotografii: Getty Images/ Profimedia Images

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni