• PRO TV
  • Cine recunoaște personajul? Așa arăta în tinerețe una dintre cele mai iubite vedete PRO TV

Cine recunoaște personajul? Așa arăta în tinerețe una dintre cele mai iubite vedete PRO TV

Cine recunoaște personajul? Așa arăta în tinerețe una dintre cele mai iubite vedete PRO TV

Horia Brenciu a filmat un nou episod din podcastul său – „Lucruri simple”, dar nu le-a dezvăluit urmăritorilor numele invitatului său. Artistul a postat însă o fotografie alb-negru și i-a invitat pe aceștia să ghicească cine este protagonistul.

„Tipul ăsta vine luni, la podcast! Ia ziceți… cine e?”, a scris Horia Brenciu pe Instagram, iar mesajele au început să curgă.

În mai împlinește 62 de ani, și-a început cariera în televiziune în decembrie 1996, cu emisiunea „Dăruiești și câștigi” de la PRO TV, iar de două decenii ne aduce aproape zilnic informații despre starea vremii.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Horia Brenciu (@horiabrenciu)

Cu ajutorul vocii sale inconfundanile, carismei dar și a celebrelor ghicitori și probleme de logică, Florin Busoioc, căci despre el este vorba în fotografia de mai sus, a devenit unul dintre cei mai iubiți actori și oameni de televiziune din România.

Busu, așa cum îl știe o țară întreagă, va fi invitatul lui Horia Brenciu în cel mai recent episod al podcastului „Lucruri simple”.

Citește și: Busu și sora lui, amintiri din copilărie: „Nu ne-am certat niciodată”

În 2010, Busu a fost declarat cel mai bun prezentator meteo al anului. Distincția  a venit din partea Societății Europene de Meteorologie (European Meteorological Society).

Gallery

​Pe lângă televiziune, Florin Busuioc are o carieră remarcabilă și-n actorie. El este absolvent al Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L. Caragiale”.

Fotografii: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni