• PRO TV
  • Ce vârstă are în realitate Tanti Ludmila. Mama lui Dan Bălan a făcut o precizare: „Există pe internet o greșeală”

Ce vârstă are în realitate Tanti Ludmila. Mama lui Dan Bălan a făcut o precizare: „Există pe internet o greșeală”

Ce vârstă are în realitate Tanti Ludmila. Mama lui Dan Bălan a făcut o precizare: „Există pe internet o greșeală”

Este plină de energie și mereu cu zâmbetul pe buze. Ludmila Bălan, mama interpretului moldovean Dan Bălan este o figură celebră în showbizul de peste Prut. Are o carieră strălucită în muzică, dar și în televiziune. Astăzi, ea își sărbătorește ziua de naștere, dar puțini îi pot ghici vârsta reală.

Gallery

Invitată la o emisiune radio, joi, în ajunul aniversării sale, Ludmila Bălan a făcut o precizare: 

„Eu mă mândresc cu anii pe care îi am. E o bogăție până la urmă. Eu împlinesc 65 de ani. Deja astăzi am primit multe felicitări, pentru că există pe internet o greșeală, e scris 28 martie și anul 1958. Ei bine, adevărul e că sunt născută pe 29 martie și anul 1959. Oricum, le mulțumesc tuturor pentru felicitările care au început să vină de astăzi. Mă simt foarte, foarte bucuroasă”.

Tanti Ludmila, așa cum o cunosc basarabenii, spune că se simte cea mai împlinită în sânul familiei: „Poți să ai bogățiile de pe lume, succesul cel mai mare, dar dacă nu ai căminul familiei care să te susțină și un cuib în care să fie mereu cald și unde să fii mereu așteptată, eu cred că degeaba trăiești. De ziua mea voi fi cu toată familia. Mama este lângă mine și eu sunt un copil fericit. Atâta timp cât ai cui să-i spui „mamă”, mai ești copil și asta e o fericire”, a spus cântăreața. (Vezi în galeria foto de mai sus cum arată mama interpretei). Legat de originile sale, Ludmila Bălan are o poezie. 

„Nu m-am născut sub palmieri,
Eu m-am născut la Sărăteni,
Un sat cu nuci, cu meri, cu peri,
Cu dragii, omenoșii mei săteni.

Îmi place neamu-n care m-am născut
şi dacă e nevoie o iau de la-nceput…”

Ludmila Bălan are o căsnicie fericită, de aproximativ 45 de ani, cu diplomatul Mihai Bălan. Ei au împreună doi copii, pe Dan și pe Sanda.

Fiica i-a dăruit deja doi nepoți, un băiat și o fată, potrivit perfecte.md

Ludmila Bălan a lansat piesa „Undeva”, în colaborare cu artistul Cezar Ciucium

„Am ținut foarte mult să lansez piesa de ziua mea, să le facem un cadou tuturor admiratorilor. Vreau să vă spun că sunt foarte fericită că am reușit să realizez visul lui Cezar. El de mult timp, poate chiar din copilărie, vrea să apară în scenă și ca interpret. El a fost pe scenă de multe ori, dar doar cu naiul, pentru că este un naist virtuos. El are multe premii la concursuri prestigioase. Chiar marele Gheorghe Zamfir i-a înmânat trofeul la un festival din România”, a povestit cântăreața. 

În imaginea de mai jos, Ludmila Bălan apare alături de Cezar Ciucium la Radio Moldova, unde au lansat noua lor piesă. 

Sursă foto: Facebook/ Ludmila Balan 

Vezi și: 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni