• PRO TV
  • Klaus Iohannis a fost surprins pe terenul de golf alături de soția sa, Carmen: Golful oferă multe satisfacții

Klaus Iohannis a fost surprins pe terenul de golf alături de soția sa, Carmen: Golful oferă multe satisfacții

Klaus Iohannis a fost surprins pe terenul de golf alături de soția sa, Carmen: Golful oferă multe satisfacții

Klaus Iohannis a fost surprins vineri, 29 martie, în jurul amiezei, pe terenul de golf de la Pianu de Jos, în județul Alba, unde se află primul teren de golf amenajat în România după 1989.

Președintele României a fost însoțit de partenera sa de viață, Carmen Iohannis. Șeful statului este un mare fan al acestui sport.

Iohannis, un împătimit al golfului

Imaginea a fost publicată de Ziarul Unirea, care relatează de asemenea că terenul de golf ”Paul Tomiță” de la Pianu de Jos se numără printre locațiile de relaxare preferate de președintele Iohannis.

Relaxare la golf pentru Klaus Iohannis

Președintele ar mai fi fost și în urmă cu două săptămâni la clubul de golf. Acesta a fost însoțit de prima doamnă, Carmen Iohannis. În imagine, şeful statului apare în pantaloni albi şi tricou roşu, însoţit de Carmen Iohannis, tot în ținută de golf.

Klaus Iohannis îi îndeamnă pe români să joace golf

În septembrie 2021, prezent la acelaşi club de golf, preşedintele Iohannis pleda pentru practicarea golfului care nu ar fi un sport exclusivist.

„Mă bucur să întâlnesc aici atâția oameni pasionați de golf, un sport care nu este deloc exclusivist și care oferă un foarte bun prilej de a petrece mai mult timp în natură, de a face mișcare(...)Golful se poate practica la orice vârstă şi încurajez pe cât mai mulți să descopere acest frumos sport, care oferă multe satisfacţii”, a spus atunci președintele.

„Terenul acesta este foarte bun şi foarte frumos, este un teren în mijlocul naturii. Foarte multă natură, foarte multe zone lăsate sălbatice. Privelişti foarte frumoase şi un teren foarte bine întreţinut. Este enorm de mult de lucru pentru a întreţine un astfel de teren”, afirma şeful statului.

Terenul de golf de la Pianu de Jos este primul de acest gen amenajat în România după 1989, în localitatea natală a lui Paul Tomiţă, cel care l-a învăţat acest joc pe regele Mihai. Clubul de Golf "Profesor Paul Tomiţă" a fost înfiinţat în 1995. Aici a avut loc, în 2001, primul turneu de golf din România de după 1989.

Foto Ziarul Unirea

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni