• PRO TV
  • Bogdan de la Ploiești a ajuns la limita răbdării! Mesajul controversat publicat pe o rețea de socializare: „Va veni o vreme în care...”

Bogdan de la Ploiești a ajuns la limita răbdării! Mesajul controversat publicat pe o rețea de socializare: „Va veni o vreme în care...”

Bogdan de la Ploiești a ajuns la limita răbdării! Mesajul controversat publicat pe o rețea de socializare: „Va veni o vreme în care...”

Despărțirea de Cristina Pucean pare că l-a adus pe Bogdan de la Ploiești la limita răbdării. Artistul pare că suferă după fosta iubita. Mesajul publicat de cântăreț pe o rețea de socializare a stârnit val de controverse.

Gallery

​Bogdan de la Ploiești suferă după Cristina Pucean?

Chiar dacă nu vrea să arate, Bogdan de la Ploiești ar fi afectat după despărțirea de Cristina Pucean.

De-a lungul relației cu dansatoarea, artistul nu s-a ferit să își exprime sentimentele față de ea public. Ei bine, după despărțirea de celebra dansatoare, se pare că artistul ar fi destul de afectat.

În urmă cu puțin timp, Bogdan de la Ploiești a publica un mesaj controversat pe rețelele de socializare, în care a vorbit despre sacrificiile pe care le-a făcut de-a lungul timpului și pe care oamenii nu le apreciază.

”Oricât de multe sacrificii ai face pentru oameni și oricât de mult te-ai strădui să le faci bine, va veni o vreme în care vor spune că nu ai făcut nimic pentru ei”, este mesajul transmis de Bogdan de la Ploiești, pe Instagram.

După ce în spațiul public s-a tot zvonit că despărțirea dintre Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean ar fi o strategie de marketing, ei bine, manelistul a confirmat că nu mai formează un cuplu cu celebra dansatoare.

”Tot ce se zvonește este adevărat! Nu este nici un marketing și chiar e bine așa pentru toată lumea”, a spus Bogdan de la Ploiești, pe TikTok.

Sursă foto: Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni