• PRO TV
  • Cristina Pucean a făcut anunțul! Ce a apărut pe pagina ei de Instagram: Atac la Bogdan de la Ploiești, după despărțire?

Cristina Pucean a făcut anunțul! Ce a apărut pe pagina ei de Instagram: Atac la Bogdan de la Ploiești, după despărțire?

Cristina Pucean a făcut anunțul! Ce a apărut pe pagina ei de Instagram: Atac la Bogdan de la Ploiești, după despărțire?

Cristina Pucean și Bogdan de la Ploiești s-au despărțit. Deși toată lumea a crezut că este vorba de marketing, așa cum s-a mai întâmplat în trecut, se pare că de această dată ce doi și-au spus adio cu adevărat.

Gallery

Prima care a anunțat despărțirea a fost Cristina Pucean. Ea a postat pe Instagram un mesaj scurt, fără să dea prea multe detalii despre motivele care au dus la separare.

„Relația mea cu BDLP (n.r.: Bogdan de la Ploiești) s-a încheiat!”, a scris ea pe Instagram.

La scurt timp după anunțul Cristinei, Bogdan de la Ploiești a confirmat și el despărțirea, dar nu a vorbit despre motivele care au dus la această decizie.

„Tot ce se zvonește este adevărat! Nu este nici un marketing și chiar e bine așa pentru toată lumea”, a scris artistul la postarea pe care a făcut-o pe platforma TikTok.

Cristina Pucean, atac subtil la adresa lui Bogdan de la Ploiești?

După ce au confirmat despărțirea, cei doi nu își mai doresc să dea niciun detaliu despre separare, dar postează pe rețelele de socializare tot felul de mesaje cu subînțeles.

"Să nu am atât de multă încredere în oameni și să ma axez mai mult pe mine", a fost ultimul mesaj postat de Cristina Pucean pe Instagram, ca răspuns la întrebarea ce ar vrea să schimbe la persoana ei din prezent.

Mesajul pare să fie adresat fostului său partener, iar din acesta reiese că vedeta regretă că ar fi avut atât de multă încredere în el.

Sursă foto: Bogdan de la Ploiești/Instagram, Cristina Pucean/Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni