• PRO TV
  • Cristina Pucea, înțepături la adresa lui Bogdan de la Ploiești. Dansatoarea a dat de înțeles că a fost înșelată de artist: „Nu-mi găsesc locul”

Cristina Pucea, înțepături la adresa lui Bogdan de la Ploiești. Dansatoarea a dat de înțeles că a fost înșelată de artist: „Nu-mi găsesc locul”

Cristina Pucea, înțepături la adresa lui Bogdan de la Ploiești. Dansatoarea a dat de înțeles că a fost înșelată de artist: „Nu-mi găsesc locul”

Zilele trecute, Cristina Pucean și-a luat fani prin surprindere, atunci când a anunțat că relația ei cu Bogdan de la Ploiești s-a încheiat.

Gallery

Nu este prima oară când Cristina Pucean și Bogdan de la Ploiești anunță că nu mai formează un cuplu, însă fanii lor sperau ca, după ultima lor împăcare, să nu mai ajungă în această situație.

Cristina Pucean l-a pus la punct pe Bogdan de la Ploiești

După ce a anunțat că a decis să nu mai formeze un cuplu cu Bogdan de la Ploiești și după ce amândoi au șters toate fotografiile de cuplu, pe care le aveau postate pe rețelele lor de socializare, dansatoarea a transmis un mesaj subtil.

Aceasta a postat un videoclip în care un bărbat se aude recunoscând faptul că are mai multe relații pasagere, fără să se implice în nimic stabil. Fanii acesteia au reacționat imediat, spunând că, dacă și ea a fost înșelată, nu se pot aștepta ca ei să aibă parte de relații sincere.

„Am gagici, ca idee, dar nu am ceva stabil, că nu mi-e rușine să spun treaba asta. Adică sunt așa...puțin mai...nu-mi găsesc locul”, a postat Cristina Pucean, pe contul ei de Instagram.

@cristinapuceann.haz

Neata ! ❤️

♬ sunet original - ABRUTARU

Bogdan de la Ploiești a confirmat și el despărțirea

După câteva ore de când Cristina Pucean anunțase public despărțirea, Bogdan de la Ploiești a postat și el un mesaj scurt, în care a spus că va vorbi despre ceea ce s-a întâmplat, dar este ocupat, deoarece face curățenie.

Acum, după câteva zile, a revenit cu un nou mesaj. De data aceasta, manelistul a confirmat separarea, spre dezamăgirea fanilor. Acesta a mărturisit că despărțirea lor este una reală și că nu este nimic ascuns la mijloc, aceasta fiind cea mai bună soluție pentru amândoi.

„Tot ce se zvonește este adevărat! Nu este nici un marketing și chiar e bine așa pentru toată lumea”, a spus artistul.

 

Sursa foto: Instagram

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni