• PRO TV
  • Încă un deces în familia Andreei Morega! Verișorul tinerei ucise de Mirel la Timișoara a murit, la vârsta de doar 17 ani

Încă un deces în familia Andreei Morega! Verișorul tinerei ucise de Mirel la Timișoara a murit, la vârsta de doar 17 ani

Încă un deces în familia Andreei Morega! Verișorul tinerei ucise de Mirel la Timișoara a murit, la vârsta de doar 17 ani

Încă o tragedie a avut loc în familia Andreei Morega, tânăra ucisă de Mirel la Timișoara. Verișorul acesteia, Eduard, a murit la vârsta de doar 17 ani.

Gallery

​Andreea Morega este tânăra care s-a stins din viață în urmă cu mai bine de o săptămână, atunci când iubitul ei, Mirel, a ucis-o cu sânge rece. Băiatul, student la Medicină și Teologie, a înjungiat-o pe fată de peste 30 de ori, majoritatea loviturilor de cuțit fiind aplicate în gât și în zona toracică. 

La doar câteva zile de la înmormântare, verișorul Andreei, Eduard, a murit. Băiatul în vârstă de 17 ani și-a găsit sfârșitul după ce a fost implicat într-un accident de mașină. Acesta a traversat strada printr-un loc nepermis și a fost lovit din plin de un autoturism. La fața locului s-au prezentat, de urgență, o ambulanță și un echipaj SMURD, care l-au transportat pe tânăr la cea mai apropiată unitate medicală.

„La data de 8 martie a.c., în jurul orei 08:00 polițiști din cadrul Poliţiei Oraşului Tismana au fost sesizați prin apelul 112 de o participantă la trafic, despre faptul că, pe DJ 671 Padeș, a avut loc un eveniment rutier soldat cu vătămarea corporală a unei persoane.

Din cercetările efectuate de polițiști la fața locului s-a constatat faptul că, în timp ce femeia conducea un autoturism, pe DJ 671 Padeș, din direcția Apa Neagră, către Văieni, ar fi accidentat un tânăr de 17 ani, care se angajase în traversarea neregulamentară a DJ 671.

La fața locului s-a prezentat un echipaj SMURD și un echipaj de ambulanță care i-au acordat primul ajutor persoanei vătămate, aceasta fiind transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate, prezentând leziuni la nivelul capului (...)”, au transmis polițiștii, potrivit Spynews.ro.

După ce a petrecut aproape 3 săptămâni în spital, inima băiatului de 17 ani a cedat. Familia acestuia a transmis mai multe mesaje pe Facebook, în care și-au arătat regretul pentru pierderea suferită:

„În aceste clipe de adâncă tristeţe este foarte greu să găseşti cuvintele, pentru că nimic nu-ţi mai poate mângâia sufletul odată cu pierderea fiinţei dragi. Dumnezeu să aibă grijă de sufletul tău Edi”, a transmis un apropiat, pe rețelele de socializare.

VEZI ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS CUM ARĂTA TÂNĂRUL

Sursă foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni