• PRO TV
  • Detalii șocante din copilăria lui Mirel Dragomir, tânărul care a ucis-o cu bestialitate pe Andreea Morega! Ce i-au făcut părinții când era mic

Detalii șocante din copilăria lui Mirel Dragomir, tânărul care a ucis-o cu bestialitate pe Andreea Morega! Ce i-au făcut părinții când era mic

Detalii șocante din copilăria lui Mirel Dragomir, tânărul care a ucis-o cu bestialitate pe Andreea Morega! Ce i-au făcut părinții când era mic

Mirel Dragomir, studentul la Medicină și Teologie din Timișoara, a ucis-o cu sânge rece pe Andreea Morega, faptă care i-a șocat în special pe oamenii din comuna Pojejena de Sus, acolo unde a crescut.

Gallery

​O crimă îngrozitoare a avut loc pe data de 22 martie 2024. Mirel Dragomir, un student despre care apropiații spun că era liniștit, și-a înjunghiat de zeci de ori amica, pe Andreea Morega.

Pe de altă parte, cei care au ajuns să îl cunoască mai bine pe agresor au mărturisit că acesta nu se află la prima abatere, având astfel de gesturi și față de fosta lui iubită.

„Era foarte obsesiv în relația cu ea. Era de o gelozie ieșită din comun, posesiv și încerca să o controleze, era imposibil de stat cu el. Se purta ca și cum era proprietatea lui. Într-o criză de gelozie, a și agresat-o, iar fata l-a părăsit ”, a mărturisit un apropiat.

Familia lui ​Mirel Dragomir este văzută foarte bine în din satul Pojejena de Sus, județul Caraș-Severin. Vecinii au mărturisit că părinții criminalului sunt prietenoși, gospodari și mai ales religioși, astfel că nimeni nu se aștepta ca tânărul să ucidă într-o asemenea manieră.

Chiar și așa, prietenii din copilărie ai criminalului au dezvăluit că lucrurile stăteau, de fapt, cu totul altfel. Se pare că părinții lui Mirel au fost întotdeauna foarte severi cu el și cu sora lui, iar relația dintre ei era una rece și distantă.

„Părinții lui s-au chinuit mult ca să ajungă omul care a fost până când a făcut ceea ce a făcut. Erau niște copii mai «speriați de bombe», ca să spun așa. Părinții erau mai severi cu ei. Se axau foarte mult pe învățătură, nu erau ca alți copii, liberi. Eu așa îi știu de când erau mai mici. Părinții lor sunt distruși după ce s-a întâmplat.

Posibil să fi făcut asta și din lipsa comunicării cu părinții. Era datoria lor de părinți să vorbească cu el despre viață, să îi spună ce să facă în situația în care o fată nu îl acceptă, că viața lui nu se termină acolo”, a spus o persoană care a copilărit cu Mirel Dragomir.

Foto: Facebook, Știrile PROTV

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni