• PRO TV
  • În ce ținută s-a afișat Alexandra Ciomag într-un local de fițe din București. „Ce diferită eşti acum”, i-au comentat admiratorii

În ce ținută s-a afișat Alexandra Ciomag într-un local de fițe din București. „Ce diferită eşti acum”, i-au comentat admiratorii

În ce ținută s-a afișat Alexandra Ciomag într-un local de fițe din București. „Ce diferită eşti acum”, i-au comentat admiratorii

După ce s-a întors de la Survivor All Stars, Alexandra Ciomag se bucură de ieșiri cu prietenii prin oraș. Fosta concurentă, care a făcut parte inițial din echipa Războinicilor, apoi a trecut la Faimoși, s-a etichetat într-un local de fițe, frecventat de vedete. Modelul s-a remarcat cu o ținută extravagantă.

Gallery

După revenirea în țară, Alexandra și-a reluat activitatea la salonul de frumusețe unde lucra în calitate de make-up artist, brow technician și lash lamination. De asemenea, ea a menționat pe rețelele de socializare că urmează să-și continue studiile la facultate. 

În timpul liber, Alexandra Ciomag se bucură de ieșiri cu prietenii. Ea a frecventat recent un local luxos din Capitală, unde s-a delectat cu paste și scoici, un fel de mâncare preferat. Ea a purtat o ținută modernă, alcătuită din pantaloni de piele cu decupaje și sacou tot din piele. Admiratorii i-au comentat imediat. (Vezi mai multe imagini în galeria foto de mai sus)

„Ce diferită eşti acum”, „Foarte sexy ești”; „Doamna Ciomag, ce prezență; „Frumusețea se vedea dimineață când se trezea la Survivor, ești superbă”; „Succes, ești minunată”, sunt doar câteva dintre reacții. 

După câteva luni petrecute la Survivor All Stars, Alexandra folosește tot felul de proceduri cosmetice pentru îngrijirea tenului.

„Sunt fericită că am pierdut alături de o campioană, Ana. Și sunt convinsă că merită să fie în competiția asta și în echipă, să aducă toteme și puncte. Vreau să câștigați toate Imunitățile și să rămâneți cea mai tare echipă. Drumul meu în viață abia acum a început”, a declarat Alexandra înainte ca flacăra să-i fie stinsă la Survivor All Stars.

Sursă foto: Instagram/ Alexandra Ciomag

Vezi și: 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni