• PRO TV
  • Îl recunoști? Cândva era unul dintre cei mai sexy actori de la Hollywood, azi e de nerecunoscut chiar și pentru cei mai fideli fani

Îl recunoști? Cândva era unul dintre cei mai sexy actori de la Hollywood, azi e de nerecunoscut chiar și pentru cei mai fideli fani

Îl recunoști? Cândva era unul dintre cei mai sexy actori de la Hollywood, azi e de nerecunoscut chiar și pentru cei mai fideli fani

Și-a dobândit faima după ce a jucat în filme de succes precum „Jack Ryan: Agentul din umbră, „Wonder Woman”, „Star Trek” sau „Șefi de coșmar” și ani la rând a fost nelipsit din topul celor mai sexy actori de la Hollywood.

Gallery

​La 43 de ani, Chris Pine este de nerecunoscut chiar și pentru cei mai fideli fani. Paparazzii l-au surprins zilele trecute pe starul din „Don’t worry darling” în timp ce ieșea de la o sală din dansuri din Los Angeles.

Cu părul grizonant, barba lungă și albă și chipul brăzdat de riduri, Chris Pine nu ar fi putut fi recunoscut nici de cei mai fideli fani.

Imaginile cu actorul în vârstă de 43 de ani s-au viralizat și pe rețelele de socializare, iar fanii au fost șocați de felul în care arată în prezent, dar și de noul stil vestimentar.

Starul de la Hollywood purta pantaloni scurți peste colanți, un tricou spălăcit, un cardigan multicolor. Internauții au fost oripilați de încălțările alese de Chris Pine. Acesta a ieșit din sala de dans purtând o pereche de mocasini de catifea, de culoare bordo. (Vezi imaginile în GALERIA FOTO de mai sus)

„Arată ca și cum ar fi scăpat pe străzi!”, „Pantofii sunt oribili!”, „Dumnezeule, ce are în picioare?”, „Cum poate umbla cu așa ceva în picioare?”, „Barba ca barba, dar pantofii sunt ceva...”, „Arată de parcă ar avea 60 de ani!”, „Așa ies eu la ușă când vine curierul”, „Ce s-a întâmplat cu el? De ce se îmbracă așa?”, „Nu pot să cred că are 43 de ani!”, sunt doar o parte din comentariile postate de utilizatorii de social media.

Fotografii: Getty Images/ Profimedia Images

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni