• PRO TV
  • Jorge, declarații dureroase despre pierderea tatălui său. Acesta și-a pierdut figura paternă la doar 23 de ani: „Îl păstrez în suflet”

Jorge, declarații dureroase despre pierderea tatălui său. Acesta și-a pierdut figura paternă la doar 23 de ani: „Îl păstrez în suflet”

Jorge, declarații dureroase despre pierderea tatălui său. Acesta și-a pierdut figura paternă la doar 23 de ani: „Îl păstrez în suflet”

Jorge a trecut prin momente de coșmar, în urmă cu mai mulți ani, chiar în a doua zi de Paște, atunci când tatăl lui a murit.

Gallery

Jorge nu a uitat durerea simțită atunci nici acum și încă suferă din cauza pierderii tatălui său. Bărbatul și-a pierdut viața din cauza unui atac cerebral, iar medicii, din nefericire, nu au mai putut face nimic pentru el.

Tatăl lui Jorge a murit în a doua zi de Paște

Dacă, pentru mulți oameni, Paștele are o însemnătate aparte și se bucură de această sărbătoare, nu același lucru îl poate spune și Jorge, care, în fiecare an, își aduce aminte de moartea tatălui său, deși încearcă să se bucure de Înălțarea Domnului.

Totul s-a întâmplat în urmă cu 18 ani, pe vremea în care fostul concurent ”Survivor All Stars” avea doar 23 de ani. Odată cu trecerea timpului, a reușit să treacă peste momentul dificil, încercând să vadă partea plină a paharului.

„Ne leagă amintirea despărțirii, din păcate. Chiar mă gândeam la întrebarea «Ce îți place cel mai mult de Paște?» și, când răspundeam, în gândul meu, era «stai puțin! Îți place Paștele? Tata a murit a doua zi de Paște!» și, totuși, am găsit lucruri pozitive despre sărbătoare. Asta înseamnă că am trecut peste și îl păstrez în suflet ca o amintire frumoasă, chiar și de Paște”, a spus acesta, în cadrul unui interviu.

Jorge îi este recunoscător tatălui său pentru tot

De-a lungul timpului, Jorge a mărturisit că a primit o mulțime de sfaturi prețioase de la tatăl său și consideră că el este bărbatul care l-a ajutat să devină ceea ce este astăzi.

Mai mult decât atât, artistul a mărturisit că cea mai importantă lecție pe care a învățat-o este ca, în viață, indiferent de locul în care se află,  să fie smerit și să rămână cu picioarele pe pământ.

Sursa foto: Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni