• Emisiuni
  • La Măruță
  • Jorge a ieșit din operație și a venit, în direct, La Măruță! Ce a spus despre intervenția chirurgicală pe care a suferit-o: „Mă simt fantastic de bine!”

Jorge a ieșit din operație și a venit, în direct, La Măruță! Ce a spus despre intervenția chirurgicală pe care a suferit-o: „Mă simt fantastic de bine!”

Jorge a părăsit competiția Survivor All Stars în urmă cu câteva săptămâni, din cauza unor probleme medicale. Acum, după ce a ieșit din operație, a intrat prin videoconferință în direct la emisiunea lui Cătălin Măruță, acolo unde a vorbit despre ceea ce a trăit pe masa de intervenții chirurgicale.

Gallery

„Bună dragilor! Mă simt fantastic de bine. Ieri am intrat în operație, azi am ieșit. Nu-mi vine să cred că a mers din prima. Doctorul Andrei Bogdan, să fii sănătos! A fost o operație de menisc. Meniscul meu era franjuri. Pur și simplu, a cedat. Important este că acum am ieșit din spital, pot să calc din el.. A fost îngrozitoare recuperarea data trecută. E genial ce a făcut doctorul! Sunt super recunoscător și nu-mi vine să cred. Am voie să mă duc până la baie și să mă întorc”, a spus Jorge.

Întrebat dacă a mai urmărit emisiunea după ce a fost eliminat, Jorge a răspuns extrem de sincer:

„M-am uitat pe VOYO la Survivor. Am încercat să lucrez cât mai mult până când m-am operat, dar m-am uitat pe VOYO. Am văzut și ultimele discuții.. ce să zic? Sunt fericit că sunt acasă! Ar fi fost mult prea complicat să fiu acolo în continuare”, a spus Jorge.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni