• PRO TV
  • Andreea Marin, cu nimic mai prejos decât Jennifer Lopez: cum a apărut la Cluj într-o rochie Gucci și pantofi Manolo Blahnik

Andreea Marin, cu nimic mai prejos decât Jennifer Lopez: cum a apărut la Cluj într-o rochie Gucci și pantofi Manolo Blahnik

Andreea Marin, cu nimic mai prejos decât Jennifer Lopez: cum a apărut la Cluj într-o rochie Gucci și pantofi Manolo Blahnik

Andreea Marin ar putea face față, cu succes, pe orice covor roșu din străinătate. Vedeta are un stil vestimentar impecabil și apelează la ținutele marilor designeri pentru aparițiile sale mondene.

La cel mai recent eveniment la care a luat parte, Andreea Marin a fost admirată într-o creație Gucci. Vedeta din România nu pare cu nimic mai prejos decât Jennifer Lopez, care a avut și ea un look asemănător în trecut.

​Sursa foto: Getty Images/instagram

Andreea Marin și-a completat look-ul impecabil cu o pereche de pantofi Manolo Bahnik, designer preferat de divele de la Hollywood, și bijuterii Swarovski.

Prezentatoarea a postat câteva imagini de dinaintea galei de la Cluj, din momentul în care a intrat pe mana make-up artiștilor și a hairstilistilor.

“Foarte frumoasă! Ce dietă țineți, arătați spectaculos”, i-a scris o fană, iar răspunsul Andreei nu a întârziat:

“Nu mai țin astăzi, dar am ținut un an diete stabilite de nutriționist. Mulțumesc! Astăzi dieta mea se numește “moderație, mișcare și echilibru”, a specificat vedeta.

“Andreea, întinerești!”

Arăți fabulos!”, i-au transmis fanele.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni