• PRO TV
  • Cătălin Zmărăndescu este supect de cancer. Sportivul a aflat totul în timpul controlului medical pentru Survivor All Stars

Cătălin Zmărăndescu este supect de cancer. Sportivul a aflat totul în timpul controlului medical pentru Survivor All Stars

Cătălin Zmărăndescu este supect de cancer. Sportivul a aflat totul în timpul controlului medical pentru Survivor All Stars

Înainte de a pleca la Survivor All Stars, Cătălin Zmărăndescu a efectuat controlul medical obligatoriu, unde a aflat că este suspect de cancer.

 

Gallery

În timpul controlului pentru Survivor All Stars, Cătălin Zmărăndescu l-a întrebat pe medic despre o pată suspectă pe care o avea pe unul dintre picioare, iar răspunsul nu a fost unul deloc pe placul acestuia, fiind suspect de cancer.

Cătălin Zmărăndescu este suspect de cancer

În cadrul unui interviu acordat pentru Cancan, Cătălin Zmărăndescu a mărturisit că vestea a venit ca un șoc pentru el, chiar dacă analizele făcute până acum nu au confirmat presupusul diagnostic.

Fostul Faimos Survivor All Stars este dispus să țină totul sub control și să repete analizele ori de câte ori este nevoie, pentru a afla dacă boala va apărea sau nu, mărturisind că prioritatea lui o reprezintă copiii alături de care trebuie să fie.

„A venit ziua în care trebuie să faci vizita medicală și eu zic «dar ce e pata aia pe picior?». Am văzut o pată neagră pe femurul piciorului stâng. I-am rugat frumos, mi-au dat filmul și am început să mă duc. Nu era în regulă. O pată destul de urâtă.

M-am dus, am discutat cu medicul ortoped. A încercat omul să nu mă sperie. Mi-a zis «poate să fie malign sau benign», dar zice «ar trebui să stai liniștit, pentru că nu a afectat marginile osoase, poate să nu fie». Oricum, în capul meu, deja o luasem razna, «bă, am copii de crescut»”, a spus acesta.

Cătălin Zmărănescu va continua investigațiile

Cătălin Zmărăndescu are patru copii, cu vârste cuprinse între 25 și 3 ani și jumătate. Sportivul nici nu vrea să accepte posibilitatea confirmării bolii și vrea să se mențină sănătos cât mai mult timp, pentru a putea fi alături de copiii pe care îi are.

Acesta a făcut, deja, primul set de analize și urmează să le repete, deoarece, din fericire, în prezent, afecțiunea nu este una canceroasă.

„Verdictul a fost că este benign. Nu prezintă o structură pe care o prezintă, de obicei cancerul. Rămâne de văzut ce va fi pe viitor, dacă va fi nevoie să facă puncție, să vadă exact, să extragă. Momentan, ar fi OK”, a mai spus Cătălin Zmărăndescu.

 

Sursa foto: Instagram, captură YouTube

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni