• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Cătălin Zmărăndescu: "Da, Zanni are mintea aia un pic diabolică, dar diabolică în sensul bun"

Cătălin Zmărăndescu: "Da, Zanni are mintea aia un pic diabolică, dar diabolică în sensul bun"

La Vorbește lumea, Cătălin Zmărăndescu a venit cu energie pozitivă și cu povești din Republica Dominicană. De data aceata, privite mult mai detașat. 

Gallery

Cu sinceritate, a spus despre momentele bune de la Survivor All Stars, dar și despre Zanni în mod special, concurentul care chiar l-a scos din joc:

Faptul că m-am împăcat cu cei cu care nu vorbeam, iar aici mă refer la Moro. Faptul că am cunoscut un altfel de Zanni, un Zanni mult mai echilibrat, mai real spun eu. Chiar dacă lumea spune, băi, Zanni calcă pe cadavre, face ce vrea el, e adevărat, e adevărat, se vede lucrul ăsta, doar că omul își joacă șansa lui de a câștiga această competiție. A venit cu lecțiile învățate de acasă, nu a venit ca mine sau ca alții care au zis fie ce o fi, nu, a venit să câștige. Și da, are mintea aia un pic diabolică, dar diabolică în sensul bun, pentru că el vrea să câștige, își calculează fiecare pas dinainte.


Cătălin Zmărăndescu a fost eliminați de la „Survivor All Stars” în ediția difuzată pe 7 martie. Alături de el a plecat și Jorge. Cântărețul a părăsit concursul din motive medicale, iar sportivul a fost eliminat în urma unui duel cu Zanni.

La plecare, Zmără a declarat:

„Mi-e dificil să-mi găsesc cuvintele în momentul ăsta. Am crezut pentru o secundă că pot câștiga și că pot rămâne aici. Sunt mândru că ultimul joc l-am avut cu un campion”.

FOTO: CAPTURĂ VORBEȘTE LUMEA/ INSTAGRAM/ SURVIVOR ALL STARS

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni