• PRO TV
  • Vlăduța Lupău a ajuns la spital, în al doilea trimestru de sarcină. Artista, nevoită să facă un set de analize: „E horror”

Vlăduța Lupău a ajuns la spital, în al doilea trimestru de sarcină. Artista, nevoită să facă un set de analize: „E horror”

Vlăduța Lupău a ajuns la spital, în al doilea trimestru de sarcină. Artista, nevoită să facă un set de analize: „E horror”

Vlăduța Lupău și-a făcut, recent, un set de analize necesar în timpul sarcinii și a împărtășit experiența cu fanii ei. Artista a fost la fel de sinceră pe cât și-a obișnuit urmăritorii și a spus cum a fost experiența respectivă pentru ea.

Gallery

Vlăduța Lupău este însărcinată în șase luni și, în curând, își va strânge în brațe cel de-al doilea băiețel. Pregătirile pentru venirea pe lume a acestuia sunt în toi, iar artista a trebuit să includă, printre ele, și testul de glucoză.

Cum se simte Vlăduța Lupău după testul de glucoză

Mult a fost, puțin a rămas până în momentul în care Vlăduța Lupău își va cunoaște cel de-al doilea băiat. Până atunci, artista a trecut pragul cabinetului medicului, pentru a face toate analizele de rutină.

Imediat după ce a ajuns acasă, soția lui Adi Rus a împărtășit experiența avută cu cele care o urmăresc, spunând că, spre deosebire de ele, a avut parte de o experiență mai liniștită, la fel cum s-a întâmplat și în timpul sarcinii cu Iair.

„Pentru mine, testul de glucoză a fost lejer. Multe fete mi-ați scris că e cel mai horror...și acum 2 ani îmi aduc aminte că mi-ași scris la fel. Eu îs poate mai rezistentă”, a spus Vlăduța Lupău, pe rețelele de socializare.

Vlăduța Lupău, la un pas să nu poată avea copii

Chiar dacă, în prezent, Vlăduța Lupău se bucură din plin de familia pe care și-a întemeiat-o, artista a fost la doar un pas de a nu putea avea parte de acest privilegiu.

Mai exact, solista de muzică de petrecere s-a confruntat cu endometrioza, o afecțiune care poate duce la infertilitate în rândul femeilor. Aceasta s-a operat și a reușit să rămână gravidă la scurt timp după aceea.

Acum, Vlăduța Lupău și-a mai îndeplinit o dorință, rămânând însărcinată din nou. Recent, artista mărturisea că își mai dorește un copil, pentru că a crescut cu frați și vrea ca și fiul ei să aibă parte de acest privilegiu.

 

Sursa foto: Instagram  

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni