• PRO TV
  • Bogdan de la Ploiești a recunoscut! A fost despărțirea de Cristina Pucean o strategie de marketing? „Ca orice cuplu...”

Bogdan de la Ploiești a recunoscut! A fost despărțirea de Cristina Pucean o strategie de marketing? „Ca orice cuplu...”

Bogdan de la Ploiești a recunoscut! A fost despărțirea de Cristina Pucean o strategie de marketing? „Ca orice cuplu...”

Cunoscutul manelist a făcut dezvăluiri complet neașteptate despre separarea de partenera sa, Cristina Pucean! Ce s-a întâmplat, de fapt, între cei doi

Gallery

​Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean au format unul dintre cele mai cunoscute și apreciate cupluri din lumea mondenă românească, însă de curând au decis să pună capăt relației, fără să ofere prea multe detalii.

Nu este pentru prima oară când manelistul și dansatoarea își anunță fanii că nu mai sunt împreună, dat fiind faptul că s-au mai folosit de această veste pentru a-și promova proiectele muzicale.

Acum, mulți dintre urmăritorii celor doi sunt de părere că despărțirea este o simplă strategie de marketing și că, de fapt, cei doi sunt la fel ca înainte, fericiți și complet îndrăgostiți.

Bogdan de la Ploiești a ținut să lămurească întreaga situație, așa că a oferit un răspuns foarte clar celor care îl urmăresc în mediul online.

„El se „desparte” de Cristina doar când trebuie să iese o melodie nouă ??”, i-a scris o fană artistului.

„Ne-am despărțit când eram pe locul 1 în România și tot eu sunt de aproape o lună cu piesa 'Guli guli'! De data asta chiar am avut probleme ca orice cuplu, iar Dumnezeu știe mai bine ce va urma”, a răspuns acesta.

Foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni