• PRO TV
  • De ce nu a intrat Theo Rose la actorie. „Am plecat plângând, m-am oprit la o Biserică, a fost crunt pentru mine”

De ce nu a intrat Theo Rose la actorie. „Am plecat plângând, m-am oprit la o Biserică, a fost crunt pentru mine”

De ce nu a intrat Theo Rose la actorie. „Am plecat plângând, m-am oprit la o Biserică, a fost crunt pentru mine”

Theo Rose este una dintre cele mai în vogă interprete din România. Ea cucerește topurile muzicale, iar în ultimul an a înregistrat un succes imens ca actriță, după ce a jucat în serialul „Clanul”. Artista a povestit recent, în primul podcast moderat de Bursucu', despre motivul pentru care nu a putut să dea examen la Facultatea de Actorie, după ce a terminat liceul de muzică Dinu Lipatti din București.

Gallery

​În ultimii ani, Theo Rose și-a câștigat popularitatea în rândul celor mai buni artiști din România. Tânăra de 26 a făcut progrese mari și în domeniul actoriei. Prestația ei în „Clanul” a fost apreciată de mai mulți actori și regizori.

Invitată la un PODCAST misto By Bursucu', Theo Rose a povestit de ce nu a intrat la actorie. 

„După liceu, eu n-am vrut să fac și facultate de muzică, mi s-a părut că în liceu am învățat atât cât am avut nevoie în materie de teorie muzicală. Eu am zis că dacă fac o facultate pe care să o și termin, trebuie să fie ceva care să-mi placă, să mă țină acolo. Eu pe atunci cântam la nunți cu sora mea, scosesem câteva piese cu videoclipuri, dar nu răzbisem cine știe ce. Încă dinainte să termin clasa a XII-a, am început să mă pregătesc la actorie, vreo 6 luni. Eu m-am pregătit cu monolog, cu povestire, poezie.(...)

Traficul din București i-a încurcat toate planurile lui Theo Rose. 

„Eu stăteam la sora mea în Crângași și în ziua examenului...eu m-am trezit la timp, am luat un taxi, doar că era foarte aglomerat dimineața. Când am văzut că se îngroașă gluma, am plătit taxiul, am sărit din el și m-am dus la metrou, apoi am băgat pe Google Maps, nici acum nu știu Bucureștiul ca să mă descur, am alergat, am sunat înainte să spun că voi întârzia 5 minute. M-am dus, mi-a spus un băiat că am ajuns la timp, că e bine, adică întârziasem 5 minute, dar nu părea să fie o dramă. Și... doamna secretară (nr. nu a primit-o la examen)...băi, cu cerul și cu pământul m-am rugat de dumneaei, nu vrei să știi în ce fel am plâns. I-am zis că vin de la țară, i-am zis tot ce se putea. Eu chiar simțeam că e singura mea ocazie de a mai face o facultate. Am plecat plângând, m-am oprit la o Biserică, a fost crunt pentru mine”, își amintește artista.

După acel episod, Theo Rose a dat examen la Spiru Haret, la Facultatea de Actorie. „Am intrat printre primii”, menționează ea. Apoi, când a venit la deschiderea anului școlar, a aflat că s-a desființat secția de Actorie, din cauza numărului mic de candidați. 

Theo Rose a mai vorbit despre maternitate, relația cu Anghel și cariera muzicală. 

Sursă foto: Instagram/ Theo Rose

Vezi și: 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni