• PRO TV
  • Jojo, impresionată de modul în care Theo Rose a interpretat personajul Verei în Clanul: „Sunt convinsă că toată țara te-a aplaudat!”

Jojo, impresionată de modul în care Theo Rose a interpretat personajul Verei în Clanul: „Sunt convinsă că toată țara te-a aplaudat!”

Jojo, impresionată de modul în care Theo Rose a interpretat personajul Verei în Clanul: „Sunt convinsă că toată țara te-a aplaudat!”

Episodul 6 din Clanul i-a ținut în suspans pe telespectatori. Scena de la final a fost punctul culminant, când Tătuțu află despre rolul lui Tudor în clan și îi spune lui Sergiul să-l împuște. Vera îl acoperă cu propriul trup, iar glonțul o nimerește direct în piept. Mai mulți colegi de platou și-au exprimat admirația față de jocul actoricesc al lui Theo Rose, printre care și Cătălina Grama (Jojo).

Jojo a lăudat prestația lui Theo Rose în serialul Clanul, menționând că a fost impresionată de felul în care a construit personajul Verei Maximilian. 

„Felicitări minunatei artiste și actrițe @theorose.official care a creat o Vera Maximilian memorabilă! Un caracter (personaj) care a avut toate nuanțele curcubeului, pe care Theo l-a construit superb de la început până la emoționantul său final! Felicitări Theo pentru disciplina, seriozitatea, dăruirea, creativitatea și iubirea ta pentru arta actorului! Ai creat un personaj memorabil. Mă bucur că am avut ocazia să te întâlnesc și să lucrez cu o actriță atât de carismatică și talentată. Nu suntem pe scena de teatru, dar sunt convinsă că toată țara te-a aplaudat!”, a scris Cătălina Grama pe pagina sa de socializare. 

Pentru Theo Rose, rolul din „Clanul” a fost unul de debut în cinematografia românească. Artista a fost apreciată de telespectatori pentru interpretarea excelentă a personajului ei.  Episodul 6 din serialul „Clanul” a fost lider de audiență.

View this post on Instagram

A post shared by Clanul (@clanulserial)

„A fost superbă , este talentată cu totul, rar talent ca al ei!”; „Bravo Denis! Bravo Theo! Am plâns la această scenă. Sunteți minunați!”; „Cu toate ca imi pare rau de iesirea Verei din serial… cred că e mai bine așa. Nu ar fi acceptat-o tanti Luminița nici din greșeală”; „Am țipat. Însă cu ocazia asta o să spun: felicitări, @theorose.official! Un progres foarte frumos și o interpretare care ne-a emoționat tare. Sper să te vedem curând și în alte proiecte!  #VeraMaximilian”; 

Unii fani s-au arătat dezamăgiți: 

„Chiar a fost necesar? Am crezut și eu că Vera o să aibă un final fericit alături de Tudor”; 

„Mi-am dorit un final fericit pentru cei doi inca de la inceputul serialului. Dar drama e drama. Iti spulbera orice sperantă”; 

„Totuși Clanul nu e telenovelă! Nici eu nu mă așteptam la faza asta”; au scris unii telespectatori pe pagina oficială @clanulserial.

Gallery

Ce se întâmplă cu Tudor, dar și cu celelalte personaje, poți vedea în avans pe VOYO.

Sursă foto: Instagram/ Theo Rose, Cătălina Grama 

Vezi și: 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni