• PRO TV
  • Discuția halucinantă pe care a avut-o gravida din Bacău cu mama sa! Ce i-a spus cu doar câteva ore înainte să moară la spital: „Nu mai pot!”

Discuția halucinantă pe care a avut-o gravida din Bacău cu mama sa! Ce i-a spus cu doar câteva ore înainte să moară la spital: „Nu mai pot!”

Discuția halucinantă pe care a avut-o gravida din Bacău cu mama sa! Ce i-a spus cu doar câteva ore înainte să moară la spital: „Nu mai pot!”

Ies la iveală detalii cumplite din cazul Mariei, femeia de 38 de ani, însărcinată în patru luni, care a murit la spital. Profund îndurerată, mama acesteia a făcut publică ultima discuție pe care a avut-o cu fiica sa, chiar cu câteva ore înainte de a-și da ultima suflare.

Maria, o femeie de 38 de ani, gravidă în patru luni, a ajuns la spital cu probleme de sarcină. La ora 6.30 dimineața a fost internată, iar medicii au constatat la ecografie că bebelușul pe care îl purta în pântece nu mai avea puls. Pe tot parcursul zilei i s-au făcut investigații, iar la ora 19 a fost operată, însă aproape de miezul nopții a intrat în stop cardio respirator.

Femeia a fost resuscitată atunci, dar la 6 dimineața a intrat în cel de-al doilea stop cardio-respirator și nu s-a mai putut face nimic pentru ea.

Familia este distrusă de durere, iar mama acesteia a făcut publice detalii incredibile despre discuția pe care a avut-o cu aceasta cu doar câteva ore înainte de a-și da ultima suflare.

Maria i-ar fi spus că se simte foarte rău și că se află la spital, iar mai apoi a primit cutremurătoarea veste că fiica sa nu mai este în viață.

”Mămică, sunt la spital, mi s-au uscat buzele, nu mai pot!”, a declarat mama Mariei pentru un post TV..

Foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni