• PRO TV
  • Nick Rădoi și-a făcut testamentul. Milionarul a decis cui îi va lăsa averea de 30 milioane de euro: „Așa cum trebuie să fie”

Nick Rădoi și-a făcut testamentul. Milionarul a decis cui îi va lăsa averea de 30 milioane de euro: „Așa cum trebuie să fie”

Nick Rădoi și-a făcut testamentul. Milionarul a decis cui îi va lăsa averea de 30 milioane de euro: „Așa cum trebuie să fie”

În urmă cu aproximativ un an, Nick Rădoi a fost diagnosticat cu cancer. Milionarul român a început pregătirile pentru momentul în care nu va mai fi și și-a făcut testamentul.

Gallery

În vara anului trecut, Nick Rădoi a fost diagnosticat cu cancer de colon și a decis să își facă testamentul, pentru a lăsa toate lucrurile în ordine. Medicii din Mexic i-au găsit o tumoare de nouă cm, în timp ce acesta era operat de apendicită.

Nick Rădoi și-a făcut testamentul

După ce a aflat că are cancer la colon, Nick Rădoi a trecut prin patru intervenții chirurgicale, în Statele Unite ale Americii. A urmat mai multe ședințe de chimioterapie, în decurs de șase luni, iar toate acestea l-au slăbit 40 de kilograme.

În momentul de față, Nick Rădoi este încrezător în ceea ce privește starea lui de sănătate și spune că mai are nevoie de doar câteva ședințe de chimioterapie, pentru a învinge cancerul.

Cu toate acestea, are testamentul pregătit, dar preferă să nu dea prea multe detalii, menționând că este un testament privat.

Cui vor rămâne milioanele lui Nick Rădoi

Nick Rădoi are o relație cu Mădălina Apostol, însă numele acesteia nu apare în testament. În schimb, toată averea omului de afaceri va rămâne nepoților săi, așa cum și-a dorit încă de la început.

„Testamentul meu e făcut, e privat, făcut așa cum trebuie să fie! Sunt foarte fericit să am casa plină de nepoţi. Îi iubesc ca pe ochii din cap şi, bineînţeles că tot ce am eu nu se pune problema să las altcuiva, decât lor”, a spus acesta, conform Click.

„Ar vrea ea să fie acolo”, a spus Nick Rădoi, despre posibilitatea ca o parte din bani să îi rămână și parteneri sale de viață.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni