• PRO TV
  • Mare atentie la injectiile cu Botox. Uite ce a patit o adolescenta!

Mare atentie la injectiile cu Botox. Uite ce a patit o adolescenta!

Mare atentie la injectiile cu Botox. Uite ce a patit o adolescenta!

O adolescenta care a vrut cu disperare un leac pentru a nu-i mai transpira palmele a ramas cu degetele amortite, in urma unor injectii cu Botox.

Tanara, in varsta de 17 ani nu-si mai poate folosi degetele, adica nu mai reuseste sa scrie mesaje de pe telefonul ei mobil.

Adolescenta sufera de hiperhidroza, o afectiune care provoaca transpiratia excesiva a palmelor. Inainte de a face injectiile cu Botox a urmat un tratament puternic impotriva afectiunii de care sufera. Cu toate acestea nu a observat nicio ameliorare a bolii, desi a folosit crema timp de trei luni in fiecare seara.

Intr-un final, tanara a optat pentru injectiile cu Botox, care au fost aprobate si in SUA pentru reducerea transpiratiei. Ea si-a facut 30 de injectii in palma, cate trei in fiecare deget, conform articolului publicat in American Medical Association.

Intr-o saptamana adolescenta a observat ca palmele nu-i mai transpira, insa efectul secundar a umbrit rezultatul. Deoarece si-a dat seama ca nu mai poate tasta la fel de repede, drept urmare s-a speriat si s-a dus la medic.

Doctorul i-a spus ca in sase saptamani isi va putea folosi din degetele, ca inainte, dar pana atunci va trebui sa suporte consecintele si sa astepta ca efectul sa treaca.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni