• PRO TV
  • Mama elevului din București, înjunghiat în curtea liceului, primele declarații! Ce a spus femeia: „Eu ca părinte...”

Mama elevului din București, înjunghiat în curtea liceului, primele declarații! Ce a spus femeia: „Eu ca părinte...”

Mama elevului din București, înjunghiat în curtea liceului, primele declarații! Ce a spus femeia: „Eu ca părinte...”

Elevul unui liceu din București a ajuns la spital după ce a fost înjunghiat chiar în incinta unității de învățământ. Patru minori, care nu erau colegii victimei, au sărit gardul școlii și l-au atacat cu o baionetă cu o lamă de 30 de cm. Mama băiatului a făcut declarații șocante după incident și a oferit detalii despre starea de sănătate a fiului său.

Tragedie la Colegiului Tehnic Iuliu Maniu din București. Miercuri, pe data de 3 aprilie, un băiat în vârstă de 17 ani a fost atacat în timpul unei pauze de către patru minori, ajungând la spital cu răni grave. Cel care l-a înjunghiat pe băiat cu un obiect tăietor-înțepător ar fi recurs la asemenea gest după o altercație pe TikTok cu victima. Minorul în cauză a fost arestat pentru 24 de ore.

Ulterior, mama elevului a făcut o serie de mărturisiri și spune că fiul său nu îi cunoștea pe agresori, iar la paza unității de învățământ respective ar fi fost pusă femeia de serviciu.

"Băiatul este bine acum, este internat. Mâine o să-i dea drumul. Copilul declară că nu-i cunoaşte, că nu ştie cine sunt. Unul dintre băieţi, cel cu maceta, l-a întrebat pe copil dacă vrea să se bată. El a spus că nu.

Eu ca părinte nu pot să intru în acel liceu fără aprobare, durează 3 zile să iau aprobare de la director. Şi un copil cu o macetă şi încă 4 huligani cu el poate să intre? La pază este pusă femeia de serviciu", spune Iuliana Cerchez, mama elevului rănit, pentru un post TV

Foto: Știrile PROTV

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni