• PRO TV
  • Cristian Cioacă, gest controversat după eliberarea din închisoare! Ce a făcut fostul polițist la 17 ani de la dispariția Elodiei Ghinescu: „I-a luat și viața și tot ce...”

Cristian Cioacă, gest controversat după eliberarea din închisoare! Ce a făcut fostul polițist la 17 ani de la dispariția Elodiei Ghinescu: „I-a luat și viața și tot ce...”

Cristian Cioacă, gest controversat după eliberarea din închisoare! Ce a făcut fostul polițist la 17 ani de la dispariția Elodiei Ghinescu: „I-a luat și viața și tot ce...”

După mai bine de 10 ani petrecuți în spatele gratiilor, Cristian Cioacă a fost eliberat, însă nu a durat foarte mult timp și a comis un alt gest de-a dreptul șocant. Mama Elodiei Ghinescu a dezvăluit, recent, ce ar fi făcut bărbatul, la 17 ani de la dispariția femeii.

Cristian Cioacă a fost eliberat din închisoare în luna august, anul trecut, după 15 ani și 8 luni, însă familia Elodiei Ghinescu nu se lasă și cere în continuare dreptate pentru avocata dispărută fără urmă. Mama Elodiei a cerut daune de 380.000 de euro și a dezvăluit că fostul ei ginere ar fi intrat în posesia unei sume importante de bani după ieșirea din închisoare.

Mama femeii dispărute a susținut că bărbatul a vândut atât apartamentul din Brașov în care fiica sa avea cabinetul de avocatură, cât și mai multe bunuri pe care le avea.

„Am aflat, mi-a spus lumea de acolo, că Cioacă ar fi vândut biroul Elodiei, care, de fapt, e o garsonieră. L-ar fi dat cu o sumă mare, se pare că ar fi luat pe el 115.000 de euro, și că ar fi rămas pentru cumpărători tot un birou de avocatură. Nu știu ce bani i-a dat și fiului său, dar așa ar fi corect, să împartă bunurile din căsnicia cu Elodia și cu el. De fapt, Cioacă a vândut cam tot ce a avut fiica mea.

Apartamentul lor de familie, în care a avut loc tragedia, nu l-a putut vinde, era al băncii, era luat în rate. Cioacă i-a luat Elodiei tot, și viața și tot ce agonisese. Și când mă gândesc că, ani la rând, acest om a stat la masa noastră. Nu mai vreau să îl văd în viața mea”, a spus mama Elodiei Ghinescu pentru Playtech.ro

Foto: Știrile PROTV

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni