• PRO TV
  • Bărbații care au găsit cadavrul de pe câmpul din Dâmbovița, primele declarații! Mărturiile acestora au șocat o țară întreagă: „Un picior de om...”

Bărbații care au găsit cadavrul de pe câmpul din Dâmbovița, primele declarații! Mărturiile acestora au șocat o țară întreagă: „Un picior de om...”

Bărbații care au găsit cadavrul de pe câmpul din Dâmbovița, primele declarații! Mărturiile acestora au șocat o țară întreagă: „Un picior de om...”

Bărbații care au găsit cadavrul de pe câmpul din Dâmbovița au făcut declarații halucinante în fața jurnaliștilor. Aceștia au descoperit, pe rând, diverse părți ale corpului neînsuflețit al victimei.

Un caz șocant a avut loc în Dâmbovița, acolo unde un grup de bărbați a descoperit un cadavru abandonat pe un câmp, aproape de marginea Autostrăzii A1. Aceștia au sunat de urgență la 112, iar în acest moment polițiștii efectuează cercetări pentru a stabili cui îi aparține corpul neînsuflețit, dar și cine este cel care a comis crima. 

Până în acest moment s-a aflat doar că trupul neînsuflețit găsit pe câmp aparține unei femei în vârstă de 38 de ani din București, dată dispărută de sora ei, luna trecută.

Bărbații care au găsit cadavrul, primele declarații

Cei trei bărbați care au descoperit cadavrul se întorceau de la muncă, pe un câmp din Olteni, Dâmboviţa, chiar lângă autostrada Bucureşti - Piteşti. Aceștia au fost șocați să vadă membrele victimei împrăștiate pe câmp, așa că au oprit imediat mașina și au sunat la 112.

„A zis: «Uite un picior de om!». «Unde?». «Acolo!». Zice: «Du-te să vezi dacă, într-adevăr, este un picior de om». Am mers până acolo şi am zis «Hai să mergem de aici că într-adevăr e un picior».

Ne-am urcat în maşină, am mers la poliţie”a spus unul dintre martori, potrivit unui post TV.

Un alt bărbat declară că mirosul puternic al trupului neînsuflețit l-a făcut să cerceteze în asamblu câmpul:

„Sacul l-am văzut când am fost pe câmp. Mi-am întors privirea, pentru că venea și un miros foarte puternic. Era la câțiva metri de drum... doi-trei metri. Pantofii împrăștiați pe arătură...”, a povestit și bărbatul care a găsit trupul neînsuflețit al femeii. 

Sursă foto: Știrile PRO TV

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni