• PRO TV
  • Andra Botez și Valeria Marcu, pe aceeași scenă cu Irina Rimes, fosta lor antrenoare de la Vocea României: „Câte emoții s-au adunat aici instant, câte gânduri, câte amintiri”

Andra Botez și Valeria Marcu, pe aceeași scenă cu Irina Rimes, fosta lor antrenoare de la Vocea României: „Câte emoții s-au adunat aici instant, câte gânduri, câte amintiri”

Andra Botez și Valeria Marcu, pe aceeași scenă cu Irina Rimes, fosta lor antrenoare de la Vocea României: „Câte emoții s-au adunat aici instant, câte gânduri, câte amintiri”

Andra Botez și Valeria Marcu au fost „rivale” pe scena de la Vocea României în 2022, au oferit un battle memorabil și au împărțit aceeași antrenoare, iar după terminarea sezonului 10 au legat o prietenie pe viață.

Gallery

Drept dovadă stau imaginile de pe conturile de socializare, dar și concertele la care participă împreună.

Fetele s-au reunit recent cu Irina Rimes, după ce artista le-a avut invitate speciale în cadrul concertului „În Sufrageria Irinei”, pe care l-a susținut la Iași în Sala Unirii de la Cinema Victoria.

După ce la spectacolul de la Sala Palatului i-a adus pe scenă pe finaliștii Dora Gaitanovici și Vlad Musta, Irina Rimes le-a făcut o surpriză fanilor ieșeni. Îndrăgita artistă a cântat alături de cele două foste eleve de la Vocea României.

Andra Botez este finalista Irinei Rimes din sezonul 10 și locuiește la Iași, iar Valeria Marcu a ajuns până în primul LIVE al sezonului 10.

„Câte emoții s-au adunat aici instant, câte gânduri, câte amintiri.. Sufrageria Irinei a avut loc și pentru noi, așa ca acasă, de ne-a cuprins un dor de toate clipele petrecute împreună.. @irinarimes îți multumim că ai o casă atât de primitoare.. ❤️”, a scris Andra Botez pe contul de Instagram, acolo unde a postat și câteva imagini alături de Irina, Valeria și bandul artistei de peste Prut. (Vezi imaginile în GALERIA FOTO de mai sus)

Fotografii: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni