• PRO TV
  • VIDEO Andra și Irina Rimes, duet memorabil pe scena Sălii Palatului. Ce piesă au cântat cele două artiste: „Miere pentru suflet! Cât de frumos!”

VIDEO Andra și Irina Rimes, duet memorabil pe scena Sălii Palatului. Ce piesă au cântat cele două artiste: „Miere pentru suflet! Cât de frumos!”

VIDEO Andra și Irina Rimes, duet memorabil pe scena Sălii Palatului. Ce piesă au cântat cele două artiste:  „Miere pentru suflet! Cât de frumos!”

Irina Rimes și-a poftit fanii în „sufrageria” ei de la Sala Palatului! Artista a oferit un show grandios alături de invitați ca Andra, Dan Bălan, Tudor Chirilă, Mircea Baniciu, Damian Drăghici sau Dora Gaitanovici și Vlad Musta, doi dintre finaliștii ei de la Vocea României.

Gallery

Unul dintre cele mai emoționante momente ale serii a fost duetul dintre Andra și Irina Rimes. Cele două au cântat piesa Andrei „Sunt puternică”, ale cărei versuri sunt scrise chiar de antrenoarea de la Vocea României. Melodia a fost lansată în urmă cu 7 ani și are peste 4,4 milioane de vizualizări pe Youtube.

Andra a postat tot momentul pe contul de Instagram, spre încântarea celor peste 2,7 milioane de fani care o urmăresc.

„Mereu am emoții când cânt pe scena de la Sala Palatului”, a scris artista pe contul de socializare.

Vezi clipul cu interpretarea celor două artiste mai jos

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Andra (@andra)

Andra nu a primit aprecieri doar pentru interpretarea impecabilă, ci și pentru ținuta aleasă. Artista a făcut furori într-un deux-piece negru, format din sacou cu aplicații de strasuri și pantaloni scurți, dar și o cravată cu paiete.

„Ținuta este wow! Ești foarte specială!”, „Sunteți minunate!”, „Ce dar frumos aveti! Sunteți binecuvântate!”, „Ce faină este ținuta”, „Două voci superbe!”, „Doamne ce superb ! E o melodie de neuitat!”, „Miere pentru suflet! Cât de frumos!”, „Sublimul există! Andra este dovada! Felicitări Irina! Ai scris o piesă superbă și ești, incontestabil, talentată!”, au transmis unii dintre utilizatorii de social media.

Dan Bălan, invitatul surpriză la concertul Irinei Rimes de la Sala Palatului

La concertul „Sufrageria Irinei”, care a avut loc în 13 martie, Dan Bălan a cântat la chitară alături de Irina Rimes.

Cei doi artiști din Republica Moldova au colaborat împreună pentru a lansa continuarea piesei „Oriunde ai fi”.

Fotografii: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni