• PRO TV
  • Bărbatul care ar fi ucis-o pe Mirela și i-a aruncat trupul neînsuflețit pe un câmp din Dâmbovița a fost reținut de polițiști! Ce au putut să găsească oamenii legii în locuința lui

Bărbatul care ar fi ucis-o pe Mirela și i-a aruncat trupul neînsuflețit pe un câmp din Dâmbovița a fost reținut de polițiști! Ce au putut să găsească oamenii legii în locuința lui

Bărbatul care ar fi ucis-o pe Mirela și i-a aruncat trupul neînsuflețit pe un câmp din Dâmbovița a fost reținut de polițiști! Ce au putut să găsească oamenii legii în locuința lui

A fost găsit primul și principalul suspect al crimei din Dâmbovița! Cel care ar fi ucis-o pe Mirela în urmă cu 30 de zile ar fi un bărbat în vârstă de 64 de ani, de origine turcă.

Mirela Bîtfoi este femeia care și-a găsit sfârșitul într-un mod tragic! Aceasta a fost ucisă cu sânge rece, apoi abandonată pe un câmp din Dâmbovița, în apropierea autostrăzii A1. Trupul neînsuflețit al femeii de 38 de ani a fost găsit întâmplător de un grup de muncitori, care au sesizat mai multe membre umane împrăștiate pe teren. 

La câteva zile de la descoperirea muncitorilor, polițiștii au depistat și primul suspect. Cel care ar fi ucis-o pe Mirela este un bărbat în vârstă de 64 de ani, de origine turcă. Acesta a fost deja reținut de oamenii legii, însă până în acest moment nu a oferit nicio informație care să îi infirme sau confirme acuzațiile.

Deși bărbatul nu a dorit să colaboreze cu polițiștii, dovezile s-au găsit de la sine. Proprietatea deținută de cetățeanul turc, în care locuiește de peste 20 de ani, a fost atent verificată de oamenii legii. În timpul perchezițiilor s-au găsit mai multe urme de sânge, o sârmă cu care bărbatul și-ar fi legat victima și câțiva saci de plastic asemănători cu cei în care au fost găsite secțiuni din trupul Mirelei. În plus, în casa acestuia a fost găsit ADN-ul femeii de 38 de ani.

​Sora Mirelei, revoltată de modul în care se desfășoară ancheta

În ultimele zile, sora Mirelei a fost în centrul atenției, fiind singura persoană de care victima era apropiată. Aceasta susține că ancheta se mișcă lent și că oamenii legii nu au încercat să o localizeze pe femeia de 38 de ani, înainte de a fi găsită decedată:

„S-a dovedit în istoricul apelurilor acolo anumite chestii. Între care numărul acela de contact foarte insistent, pe telefon. Trebuia să fie, cumva, un pic, o anchetă mai rapidă. O localizare de telefon nu s-a putut face că trebuia, nu ştiu ce trebuia, de la procuror. Doar ceea ce am dat eu şi ceea ce m-am luptat eu să scot, anumite informaţii, cartela ei, tot să dovedească, mesaje cu nişte conversaţii între ea şi un tip de pe messengerul ei”, a mărturisit sora Mirelei Bîtfoi.

Sursă foto: Știrile PRO TV

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni