• PRO TV
  • Horoscop săptămâna 15 – 21 aprilie 2024. Berbecii suferă schimbări majore în situația financiară, Taurii încep o etapă nouă în viața amoroasă

Horoscop săptămâna 15 – 21 aprilie 2024. Berbecii suferă schimbări majore în situația financiară, Taurii încep o etapă nouă în viața amoroasă

Horoscop săptămâna 15 – 21 aprilie 2024. Berbecii suferă schimbări majore în situația financiară, Taurii încep o etapă nouă în viața amoroasă

Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul săptămânii 15 – 21 aprilie 2024.

Horoscop Berbec săptămâna 15 – 21 aprilie 2024

Dragoste– În partea a doua a săptămânii au loc discuții importante, de destin, cu partenerul de viață, mai ales dacă au existat mai multe neînțelegeri în ultima perioadă. Recomandarea astrelor este să nu iei decizii acum, pentru că Mercur în mișcare retrogradă ar putea schimba lucrurile până pe 25 aprilie.
Bani – Vineri este o zi favorabilă discutării unor contracte, mai ales că Mercur, planeta comunicării, formează o conjuncție cu Venus, guvernatorul banilor. Tot vineri are loc intrarea Soarelui în zodia Taur, pe aceeași casă a banilor, care va fi dinamizată, timp de o lună, și se poate obține mărirea veniturilor.
Conjuncția care se formează între Jupiter, marele benefic, și Uranus, planeta imprevizibilului, din 21 aprilie, anunță schimbări majore în situația financiară, surprize și răsturnări de situație.
Muncă – La locul de muncă se anunță o săptămână aglomerată, cu multe sarcini, dar și energie pentru a le rezolva rapid și eficient.

Horoscop Taur săptămâna 15 – 21 aprilie 2024

Dragoste– Cu Mercur, planeta comunicării, în legătură stânsă cu Venus, guvernatorul tău, în tranzit prin casa introspecției, s-ar putea să analizezi o situație în cuplu sau în raport cu cineva cu care vrei să începi o relație.Conjuncția care se formează între Jupiter, marele benefic, și Uranus, planeta imprevizibilului, din zodia ta, din 21 aprilie, vine să aducă surprize și există oportunitatea să începi o nouă etapă de viață, în urma unor decizii bruște în planul sentimental.
Bani – Săptămâna aceasta analizezi și situația financiară și dacă au existat neînțelegeri cu superiorii, inițiezi niște dialoguri pentru a-ți spune nemulțumirile salariale.
Muncă– Intrarea Soarelui în zodia ta, din 19 aprilie, vine cu energie și determinare, putere de muncă și o implicare mai mare în activitățile profesionale, în următoarea lună.

Horoscop Gemeni săptămâna 15 – 21 aprilie 2024

Dragoste– Intrarea Soarelui în zodia Taur, pe 19 aprilie, te va face să-ți redirecționezi energia spre interior și să ai nevoie de perioade mai lungi de gândire și introspecție și de analizarea unor situații, care au avut loc în ultima perioadă.
Pe 21 aprilie are loc un aspect important al anului și anume conjuncția care se formează între Jupiter, marele benefic, și Uranus, guvernatorul sectorului asociat principiilor și credințelor. Aspectul astral va aduce o schimbare majoră în felul în care abordezi relațiile. Relația cu cineva din trecut se poate încheia sau se trece la un alt nivel.
Bani – Dacă săptămâna începe cu tranzitul Lunii prin casa banilor, vei fi preocupat de adminstrarea banilor pe care îi căștigi, astfel încât să faci față tuturor cheltuielor de luna aceasta.
Muncă– În partea a doua a săptămânii, aspectul care se formează între Mercur, guvernatorul tău, și Venus, micul benefic, în sectorul proiectelor și planurilor de viitor, aduce discuții pentru proiectele profesionale viitoare și s-ar putea să stabilești o strategie, însă fără a lua decizii importante, care ar putea să te facă să te răzgândești.

Horoscop Rac săptămâna 15 – 21 aprilie 2024

Dragoste– Evenimentul important astrologic al săptămânii este conjuncția, care se formează între Jupiter, marele benefic, și Uranus, planeta imprevizibilului, din 21 aprilie, care dinamizează axa sentimentală și anunță schimbări importante și neașteptate.
Bani – În partea a doua a săptămânii se activează sectorul banilor și este posibil să investești o sumă de bani mai mare într-o achiziție pentru casă.
Muncă– Sectorul proiectelor și planurilor de viitor, dar și al activităților de pe urma exercitării profesiei este activat de intrarea Soarelui, din 19 aprilie, în zodia Taur. Așadar, urmează o lună de zile, în care-ți vei redirecționa energia pe noile proiecte de la serviciu sau pe demararea unor proiecte noi. Pe de altă parte, au loc discuții constructive cu superiorii, în a doua parte a săptămânii, datorită unui aspect favorabil, care se formează între Mercur, planeta comunicării, și Venus, micul benefic.

Horoscop Leu săptămâna 15 – 21 aprilie 2024

Dragoste– Conjuncția care se formează, duminică, între Jupiter, guvernatorul casei iubirii, și Uranus, guvernatorul relațiilor, anunță evenimente bruște și neașteptate în planul sentimental.
Bani – În partea a doua a săptămânii, Mercur, guvernatorul casei banilor, formează un aspect strâns cu Venus, micul benefic, semn că pot avea loc negocieri profitabile sau încasarea unor sume de bani dintr-o colaborare extraprofesională. De asemenea, se pot pune bazele unui contract nou, mai bine plătit.
Muncă– Intrarea Soarelui, guvernatorului tău, în zodia Taur, pe sectorul carierei, susține, pentru o lună de zile, afirmarea și implicarea în activitățile profesionale. De asemenea, se anunță o săptămână cu evenimente importante în planul profesional, cu schimbări radicale de direcție, domeniu sau profesie. Evenimentul astral din 21 aprilie, respectiv conjuncția dintre Uranus, planeta imprevizibilului, și Jupiter, marele benefic, susține schimbarea și aduce decizii neașteptate, care vor surprinde.

Horoscop Fecioara săptămâna 15 – 21 aprilie 2024

Dragoste– Joi și vineri sunt două zile intense în planul relațional și s-ar putea să discuți subiecte sensibile, însă recomandarea astrelor este să nu critici sau să aduci reproșuri, ci doar să-ți spui nemulțumirile pe un ton calm și să aștepți reacții.
Bani – La finalul săptămânii se formează un aspect strâns între Mercur și Venus în zodia Berbec, într-o casă financiară, semn că vei căuta să administrezi banii, astfel încât să-ți ajungă să pleci în mai multe locuri în concediu. Pe 19 aprilie are loc intrarea Soarelui în zodia Taur, pe casa călătoriilor și perfecționării profesionale, și urmează o perioadă de o lună, în care vei căuta să investești în pregătirea ta, dar și-n călătorii.
Muncă– Duminica se formează un aspect strâns între Jupiter, marele benefic, și Uranus, guvernatorul casei muncii, în casa principiilor și credințelor, semn că s-ar putea să-ți schimbi radical abordarea în raport cu activitățile profesionale, relațiile cu colegii și felul în care muncești.

Horoscop Balanță săptămâna 15 – 21 aprilie 2024

Dragoste– Săptămâna aceasta pot avea loc discuții cu partenerul de cuplu, legate de evoluția relației de cuplu. Mercur, planeta comunicării, și Venus, guvernatoarea ta, își dau mâna și conlucrează pentru a rezolva niște neclarități în relație.
Bani – Intrarea Soarelui, în 19 aprilie, în sectorul intereselor financiare, va dinamiza, pentru o lună de zile, acest domeniu. Evenimentul astrologic din această săptămână, care iese în evidență, este conjuncția dintre Jupiter, marele benefic, și Uranus, planeta imprevizibilului, din 21 aprilie, care aduce evenimente bruște și neașteptate în planul financiar, în special în ce privesc sume de bani provenite din alte surse decât salariul sau banii partenerului.
Muncă- În planul profesional urmează o săptămână dinamică, cu multe discuții cu superiorii și cei cu care desfășori activități, pentru realizarea unor planuri și strategii pe termen lung.

Horoscop Scorpion săptămâna 15 – 21 aprilie 2024

Dragoste– Intrarea Soarelui, în 19 aprilie, în zodia Taur, pe sectorul relațiilor, aduce preocupări pentru relație în următoarea lună. Evenimentul astral, care marchează o schimbare majoră în planul relațiilor și aduce evenimente și situații neașteptate, este determinat de către conjuncția dintre Jupiter, marele benefic, și Uranus, planeta imprevizibilului, care are loc duminică. Așa că, așteaptă-te să faci față unor provocări și să iei o decizie pe termen lung.
Bani – Posibil, în urma unor discuții cu partenerul, să iei o decizie de natură financiară, care implică activitățile tale profesionale. Îți dorești să fii independentă financiar și vei lucra la acest lucru în perioada următoare.
Muncă– Aspectul strâns dintre Mercur, planeta comunicării, și Venus, micul benefic, din casa muncii, aduce discuții constructive în planul profesional și rezolvarea unor chestiuni încurcate, care te-au frământat în ultima perioadă.

Horoscop Săgetător săptămâna 15 – 21 aprilie 2024

Dragoste– În partea a doua a săptămânii, aspectul pe care Mercur, guvernatorul casei relațiilor, îl formează cu Venus, micul benefic, în casa iubirii, aventurilor romantice și distracției/petrecerii timpului în mod plăcut, aduce discuții cu partenerul, legate de programarea unei vacanțe sau a unor sejururi scurte pe care le aveți în plan anul acesta.
Bani – Începi săptămâna cu cheltuieli, dar și cu socoteli pentru administrarea banilor pe care îi deții la comun cu partenerul. Posibil că intenționați să faceți niște schimbări în casă și va fi nevoie să schimbați modalitatea în care cheltuiți banii, să fiți mai atenți atunci când mergeți la cumpărături să nu mai depășiți bugetul.
Muncă– Intrarea Soarelui, din 19 aprilie, în zodia Taur, respectiv casa muncii, activează, pentru o lună, activitățile profesionale, ai energie și determinare să începi proiecte noi. Așadar, acționează pentru a demara proiecte noi !
Evenimentul astral important al săptămânii se formează duminică și este vorba de o alăturare între Jupiter, guvernatorul tău, și Uranus, planeta imprevizibilului, care aduc schimbări bruște și evenimente neașteptate la locul de muncă. Se începe o nouă etapă și va fi nevoie să te adaptezi noilor condiții.

Horoscop Capricorn săptămâna 15 – 21 aprilie 2024

Dragoste – Intrarea Soarelui, din 19 aprilie, în zodia Taur, respectiv casa muncii, activează, pentru o lună, sectorul amoros. De asemenea, evenimente neașteptate și bruște pot avea loc la finalul săptămânii, pe 21 aprilie, când se formează conjuncția dintre Jupiter, marele benefic, și Uranus, planeta imprevizibilului, în sectorul sentimental. Fii pregătit pentru o schimbare de direcție sau dacă ești singur, să începi o nouă poveste de iubire!
Bani – În partea a doua a săptămânii, intervin chestiuni financiare și preocupări să cumperi cadouri persoanelor dragi, familiei. Este posibil să apelezi și la niște carduri de credit sau economii pentru a putea să cumperi ceva deosebit.
Muncă– Conjuncția care se formează între Mercur, guvernatorul muncii, și Venus, guvernatoarea casei carierei și a relațiilor cu superiorii, aduce discuții despre activitatea ta profesională. Posibil să te caute foști angajatori, care să-ți facă propuneri tentante, însă parcă nu ești decis să faci o schimbare în momentul de față și amâni un răspuns.

Horoscop Vărsător săptămâna 15 – 21 aprilie 2024

Dragoste– Intrarea Soarelui, pe 19 aprilie, în sectorul vieții de familie, aduce, în luna următoare, preocupări pentru casă și familie, pentru rezolvarea unor chestiuni în raport cu partenerul. Evenimente importante, situații neașteptate și bruște pot avea loc în familie și în regimul locuinței, determinate de conjuncția care se formează, pe 21 aprilie, între Jupiter și Uranus, guvernatorul tău. Energia revoluționară a lui Uranus va aduce schimbări și răsturnări de situație în viața de familie și o schimbare majoră poate fi determinată de acțiunile tale.
Bani – Weekendul aduce discuții despre bani și intrarea în posesia unor sume, cheltuieli sau achiziții de o valoare mai mare.
Muncă– Aspectul strâns, care se formează, vineri, în sectorul comunicării între Venus, micul benefic, și Mercur, planeta comunicării, aduce discuții constructive în planul profesional, dar și preocupări pentru studiu și domenii de interes, în care ai vrea să te perfecționezi.

Horoscop Pești săptămâna 15 – 21 aprilie 2024

Dragoste– În weekend, ești interesată să petreci timpul cu partenerul, să aveți discuții sincere și deschise, să vă spuneți fiecare nemulțumirile, pentru a putea rezolva un conflict.
Bani – Dialoguri despre bani, socoteli, administrarea acestora, le poți avea cu partenerul, la finalul săptămânii, când se formează un aspect strâns între Venus, micul benefic, și Mercur, planeta comunicării.
Muncă– Intrarea Soarelui, pe 19 aprilie, în sectorul comunicării, ideilor, opiniilor, învățării, aduce, în luna următoare, preocupări pentru interacționarea cu ceilalți, idei de proiecte profesionale și o perioadă dinamică în toate formele de comunicare. Pe fondul acesta astral se formează conjuncția între Jupiter, guvernatorul tău, și Uranus, planeta imprevizibilului, din sectorul comunicării, care poate aduce schimbări de planuri în sfera profesională.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni