Anisia Gafton, la Întrebarea Mesei Rotunde, pe ACASĂ. Dezvăluiri despre iubitul ei: ”Cred că o să mă ceară”

Sâmbătă, 13 aprilie, de la 8 dimineață, la ACASĂ, telespectatorii vor avea parte de o ediție pe cât de imprevizibilă pe atât de amuzantă a emisiunii ”Întrebarea Mesei Rotunde” cu Marius Manole. Invitata acestuia este inegalabila Anisia Gafton.

Într-o ediție absolut spumoasă a emisiunii ”Întrebarea Mesei Rotunde”, de pe Acasă TV, Anisia Gafton acceptă provocarea lui Marius Manole de a răspunde unor întrebări incomode. Regula show-ului este următoarea: dacă refuză, trebuie să guste din mâncărurile-surpriză de pe masă.

Astfel, Anisia Gafton vorbește despre operația suferită recent, dar și despre hate-ul pe care îl primește online. ”Am auzit inclusiv replica: de când te-ai operat, ți-a plecat talentul”.
Actrița de stand-up vorbește și despre iminenta cerere în căsătorie de la iubitul ei: ”Ultima oară când l-am amenințat, tremura. În maxim o lună, cred că o să mă ceară”. Mai mult, știe și cum va fi nunta: ”Îmi iau palat. Muzică clasică: manele”.

Tot în cadrul emisiunii ”Întrebarea Mesei Rotunde” cu Marius Manole, Anisia dezvăluie un detaliu anatomic ciudat, dar și cum ar deveni cea mai bogată femeie din lumea sau cum ar suna povestea lui Romeo și a Julietei în varianta știrilor de la ora 5.

Nu ratați o ediție de excepție a show-ului ”Întrebarea Mesei Rotunde” cu Marius Manole, sâmbătă, 13 aprilie, de la 8.00, pe ACASĂ.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Întrebarea mesei rotunde

Articole pentru emisiune Întrebarea mesei rotunde

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni