• PRO TV
  • Raluka, apariție senzuală pe o plajă exotică. Fanii nu au mai contenit cu laudele : „Strălucești de frumusețe!”

Raluka, apariție senzuală pe o plajă exotică. Fanii nu au mai contenit cu laudele : „Strălucești de frumusețe!”

Raluka, apariție senzuală pe o plajă exotică. Fanii nu au mai contenit cu laudele : „Strălucești de frumusețe!”

Raluka și-a impresionat din nou fanii cu câteva instantanee din vacanță! Atunci când nu este pe scenă, artista este la plajă. Cel puțin asta reiese din postările de pe contul de Instagram, acolo unde are peste jumătate de milion e urmăritori.

Gallery

​De data aceasta, frumoasa cântăreață s-a lăsat fotografiată în valuri, dar și printre palmieri într-un costum super sexy, care i-a pus în evidență atuurile fizice.

Raluka a adunat mii de like-uri după ce a apărut într-un set format dintr-o fustă mini din șnururi și un top cu mâneci, pe sub care purta un costum de baie minuscul.

Raluka și-a etalat bronzul uniform, dar și picioarele interminabile, iar fanii nu au mai contenit cu laudele.

„Ești superbă în toate pozele!”;

„Frumoasă ești, Raluca!”;

„Ireală!”;

„Prea hot”;

„Frumoasă precum Cleopatra!”

„Superbă ești Raluka! Ai picioare minunate! Strălucești de frumusețe!”;

„Ești piesă din toate punctele de vedere”, sunt doar câteva dintre mesajele postate de utilizatorii de social media.

Raluka a pus și la InstaStories câteva filmulețe în care dansează lasciv în costum de baie, pe plajă. (Vezi imaginile în GALERIA FOTO de mai sus).

Artista în vârstă de 34 de ani arată impecabil în costum de baie. Într-un interviu oferit vara trecută revistei Unica, Raluka a mărturisit că nu face mari sacrificii pentru a se menține în formă și este norocoasă să aibă „gene bune”.

„În primul rând e ADN. N-am mai făcut sală de trei ani și jumătate deja. Mi-am luat astăzi greutăți, elastice, o să-mi iau și bandă de alergat, le pun pe toate pe terasă și încep să fac sport din nou. N-am mai făcut demult, dar, într-adevăr, corpul meu se păstrează. Cred că ADN-ul e cel mai important și faptul că am făcut sport tot timpul, nu de performanță, dar am știut să mă mențin”, a spus artista.

De 6 ani, Raluka a ales să renunțe la carne și ocazional mai mânâncă pește. Din meniul ei nu lipsesc legumele, ouăle, pâinea și pastele.

CITEȘTE ȘI:

În 2023, Raluka a bifat un an plin de concerte și o colaborare de succes alături de Connect-R. Piesa „Lasă-mă să te…” a adunat peste 28 de milioane de vizualizări pe Youtube. De succes s-a bucurat și hitul „Pânzele albe” în care Raluka cântă alături de Cabron. Alături de Pavel Bartoș, frumoasa artistă a fost și gazda PROTEVELIONULUI.

Fotografii: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni