• PRO TV
  • S-au întrecut în ținute provocatoare! Cum au încercat cele mai populare influencerițe din lume să atragă atenția la Coachella 2024

S-au întrecut în ținute provocatoare! Cum au încercat cele mai populare influencerițe din lume să atragă atenția la Coachella 2024

S-au întrecut în ținute provocatoare! Cum au încercat cele mai populare influencerițe din lume să atragă atenția la Coachella 2024

Este acea perioadă a anului în care artiștii, supermodelele și influencerii își dau întâlnire la cel mai cool festival din lume. Și de data aceasta, cele mai urmărite vedete de pe rețelele de socializare s-au întrecut în ținute care mai de care mai provocatoare.

Gallery

​Fuste de o palmă, topuri cu decupaje îndrăznețe sau rochii transparente… Fanii veniți la celebrul festival din Indio, California, au avut ce admira atât pe scenă, cât și-n public.

Cu un line-up de excepție, Coachella adună în fiecare an sute de mii de participanți. Megan Fox, Paris Hilton, Rihanna, Heidi Klum sau Alessandra Ambrosio sunt doar câteva dintre vedetele care și-au făcut apariția anul acesta la Coachella.

Și cele mai sexy influencerițe care au milioane de fani pe rețelele de socializare au profitat de ocazie pentru a face paradă de outfituri sexy.

CITEȘTE ȘI:

Una dintre ele este Georgina Mazzeo. Bruneta are peste 5,6 milioane de fani pe Instagram și este unul dintre cei mai de succes influenceri din lume.

Originară din Venezuela, tânăra de 32 de ani a făcut furori la Coachella 2024, unde și-a făcut apariția într-o rochie tip plasă, pe sub care a purtat doar lenjerie intimă neagră. Tot în weekend, Georgina s-a pozat în fața celebrei roți într-o rochie tricotată cu un decolteu abisal. (Imagini în GALERIA FOTO de mai sus)

Și Veronika Rajek a făcut furori cu ținuta aleasă. Influencerița cu peste 6,7 milioane de urmăritori a purtat o pereche de blugi scurți și un top extrem de decoltat.

CITEȘTE ȘI:

Supermodelul Alessandra Ambrosio și-a etalat picioarele interminabile și abdomenul tonifiat, în timp ce Maura Higgins, una dintre cele mai frumoase prezentatoare TV din lume, a impresionat cu o schimbare de look.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de MAURA HIGGINS (@maurahiggins)

Tânăra cu trup de gazelă și privire hipnotizantă, care are peste 3,8 milioane de fani pe contul de Instagram, a apărut într-o rochie mini albă și o perucă blondă.

Vezi cum s-au îmbrăcat vedetele în GALERIA FOTO de mai sus.

 Fotografii: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni