• PRO TV
  • Nu trece o zi fără să se gândească la ei! Dramă fără sfârșit pentru John Travolta: soția i-a murit în urmă cu aproape 4 ani, iar fiul în urmă cu 15 ani

Nu trece o zi fără să se gândească la ei! Dramă fără sfârșit pentru John Travolta: soția i-a murit în urmă cu aproape 4 ani, iar fiul în urmă cu 15 ani

Nu trece o zi fără să se gândească la ei! Dramă fără sfârșit pentru John Travolta: soția i-a murit în urmă cu aproape 4 ani, iar fiul în urmă cu 15 ani

John Travolta este unul dintre cei mai greu încercați actori de la Hollywood. Starul în vârstă de 70 de ani și-a pierdut fiul, pe Jett, în urmă cu 15 ani. În ziua în care băiatul ar fi împlinit 31 de ani, Travolta a postat o imagine însoțită de un mesaj emoționant pe contul de Instagram.

Gallery

„La mulți ani, Jetty al meu - nu trece o zi în care să nu fii alături de mine!”, a scris starul din „Pulp Fiction” în dreptul fotografiei în care apare alături de regretata sa soție, Kelly Preston, și fiul Jett.

Internauții i-au lăsat zeci de mesaje de încurajare: „O iubire ca a voastră nu moare niciodată!”, „E cu mama lui acum!”, „Nu îi vom uita niciodată!”, „Este cutremurător să-ți pierzi fiul și soția! Multă dragoste pentru tine, Ella și Ben”, „Vor fi mereu în inima ta și te vei revedea cu ei!”, „Este în siguranță alături de mama lui și vă veghează de sus”.

De la moartea soției au trecut aproape 4 ani, iar John Travolta este încă doborât de durere. Cei doi actori au trăit o poveste de dragoste ca-n filme și au fost căsătoriți timp de 29 de ani.

John Travolta și Kelly Preston au făcut nuntă în 1991. A fost dragoste la prima vedere pentru amândoi, iar după ce au jucat în filmul „The Experts” în 1987, cei doi au rămas împreună. Kelly a născut trei copii: Jett, Ella și Benjamin.

În 2009, o tragedie a lovit familia Travolta, după ce fiul Jett a murit la doar 16 ani. Băiatul, care avea autism, a murit în timp ce era cu familia în vacanță. Se pare că adolescentul a făcut o criză de epilepsie şi, când a căzut, s-a lovit la cap de cada de baie. 

John a mai primit încă o lovitură după ce soția sa a fost diagnosticată cu cancer la sân. Kelly Preston a murit la 57 de ani, în iulie 2020.

Fotografii: Getty Images/ Instagram

CITEȘTE ȘI:

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni