• PRO TV
  • Johnny Depp, în continuare cu dinții stricați și îngălbeniți. Actorul, apariție bizară pe covorul roșu

Johnny Depp, în continuare cu dinții stricați și îngălbeniți. Actorul, apariție bizară pe covorul roșu

Johnny Depp, în continuare cu dinții stricați și îngălbeniți. Actorul, apariție bizară pe covorul roșu

Expresia “zâmbet de Hollywood” nu i se potrivește deloc lui Johnny Depp. Staturile de la Hollywood se mândresc cu o dantură perfectă, ce-i drept… falsă, pentru că majoriatatea apelează la fațete dentare.

Cu toate că are la dispoziție banii și tehnologia, Johnny Depp defilează în continuare cu dinții săi îngălbeniți. Actorul a fost ridiculizat de fani pe rețelele de socializare după cea mai recentă apariție în public, fiind acuzat de o igienă precară.

“Singurul care ar fi mândru de dinții lui ar fi Jack Sparrow”, îl ridiculizează și publicația britanică Daily Mail, după apariția la premiera din Londra a filmului Jeanne Du Barry.

Prima oară când fanii și presa au observat dantura lui Depp a fost anul trecut, la festivalul de la Cannes. Atunci tabloidele au readus în actualitate niște declarații mai vechi ale actorului, care recunoștea că are mari probleme cu dinții, chiar și în urmă cu mai bine de 25 de ani.

"Am o mulțime de carii. Mi s-a făcut un canal radicular acum opt ani, care este neterminat. Este ca un ciot mic putred. Dar îmi place. Este ca atunci când indienii făceau un lănțișor cu mărgele, întotdeauna puneau imperfecțiuni în el”, povestea Depp când avea doar 31 de ani.

Gallery

“Sunt mândru de dinții mei. Când văd oameni cu dinți perfecți, înnebunesc. Prefer să înghit o căpușă decât să am dinți perfecți”, spunea în trecut actorul.

Johnny Depp pare că a rămas fidel declarațiilor sale de atunci și nu a apelat la fațete dentare, ca restul starurilor de la Hollywood. Printre vedetele cu cele mai dramatice transformări după înlocuirea dinților se află Cristiano Ronaldo, Miley Cyrus sau Zac Efron.

​Sursa foto: GETTY IMAGES

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni