• PRO TV
  • Cine este Hannah Gutierrez-Reed, tânăra condamnată la închisoare cu executare pentru moartea Halynei Hutchins! Ce se întâmplă cu procesul lui Alec Baldwin

Cine este Hannah Gutierrez-Reed, tânăra condamnată la închisoare cu executare pentru moartea Halynei Hutchins! Ce se întâmplă cu procesul lui Alec Baldwin

Cine este Hannah Gutierrez-Reed, tânăra condamnată la închisoare cu executare pentru moartea Halynei Hutchins! Ce se întâmplă cu procesul lui Alec Baldwin

Hannah Gutierrez-Reed, armurierul de la filmările peliculei western „Rust”, a izbucnit în lacrimi când judecătoarea a citit sentința. Femeia a fost găsită vinovată de omor prin imprudență după ce a încărcat din greșeală un glonț real în arma pe care actorul Alec Baldwin a folosit-o la filmări.

Gallery

Hannah Gutierrez-Reed a fost condamnată la 1 an și jumătate de închisoare, maximul posibil, de judecătoarea Mary Marlowe Sommer de la Tribunalul Districtual din New Mexico, potrivit BBC. Gutierrez are 26 de ani și este fiica vitregă a cascadorului american Thell Reed.

Cum a murit Halyna Hutchins

Tragedia care s-a soldat cu moartea Halynei Hutchins s-a petrecut în 21 octombrie 2021, la o fermă din New Mexico, acolo unde se filma pelicula „Rust”. 

Halyna Hutcchins avea 42 de ani când a murit pe platourile de filmare. Potrivit martorilor, Alec Baldwin se pregătea să filmeze scena cu arma, când a pus mâna pe revolverul Colt 45 și s-a adresat echipei de producție: “Deci, bănuiesc că o să scot ăsta afară, trag, și ‘Bang!”.

La scurt timp, Halyna Hutchins s-a prăbușit la pământ cu o hemoragie puternică. Glonțul tras de Alec Baldwin i-a străpuns pieptul și l-a rănit inclusiv pe regizorul Joel Souza, care se afla în spatele Halynei. 

Gutierrez era responsabilă de întreținerea, verificarea și încărcarea armelor folosite în film.

Ce se întâmplă cu procesul lui Alec Baldwin

Nici Alec Baldwin nu poate răsufla ușurat. Actorul are termen în 10 iulie în procesul în care este de asemenea acuzat de omor prin imprudență. Baldwin, în vârstă de 65 de ani, a pledat nevinovat la acuzațiile care îi sunt aduse.

În urmă cu doi ani, actorul a apărut în podcast-ul “The Chris Cuomo Project” și a declarat că doar cei care au fost pe platou în acea zi fatidică știu exact ce s-a întâmplat.

„Știu că fiecare persoană de pe platoul de filmare știe ce s-a întâmplat (…). Oamenii care vorbesc cel mai tare despre ce s-a întâmplat sau care speculează nu au fost pe platoul de filmare... ei vorbesc la nesfârșit despre “dacă” asta și “dacă' aia. (…) Lucrul pe care îl au în comun este că nimeni nu a fost acolo. Și toți cei care au fost acolo știu exact ce s-a întâmplat", a spus Baldwin, potrivit People. 

Alec Baldwin susține că nu este responsabil pentru moartea Halynei, întrucât a fost asigurat că arma pe care o folosea nu avea muniție reală. Actorul mai spune că Halyna i-ar fi spus să îndrepte arma către ea și să tragă. 

„Ea i-a indicat lui Baldwin să țină arma mai sus, la un punct în care era îndreptată către ea. Se uita cu atenție la monitor, apoi la Baldwin, în timp ce dădea aceste instrucțiuni. Atât Hutchins, cât și Baldwin au avut convingerea că arma nu conținea gloanțe reale", scrie în unele documente depuse la instanță.

Foto: Getty Images

CITEȘTE ȘI:

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni