• PRO TV
  • Angelina Jolie, absolut ravisantă pe covorul roșu, pe Broadway! Ce semnificație specială are noul tatuaj al actriței care pare că a întinerit peste noapte

Angelina Jolie, absolut ravisantă pe covorul roșu, pe Broadway! Ce semnificație specială are noul tatuaj al actriței care pare că a întinerit peste noapte

Angelina Jolie, absolut ravisantă pe covorul roșu, pe Broadway! Ce semnificație specială are noul tatuaj al actriței care pare că a întinerit peste noapte

Anul acesta va împlini 49 de ani, dar Angelina Jolie pare că și-a șters cel puțin 15 ani de pe chip, iar dovadă stau imaginile de la cel mai recent eveniment la care a participat.

Gallery

​Vogue, People și Vanity Fair au numit-o ani la rând „cea mai frumoasă femeie din lume”. Jolie nu se dezice de titlul care i-a fost atribuit și recent a uimit audiența de pe Broadway.

Actrița pare că a întinerit peste noapte și a întors toate privirile la premiera de pe Broadway a noului ei spectacol „The Outsiders”.

Fosta soție a lui Brad Pitt a fost toată numai un zâmbet și a strălucit într-o rochie satinată aurie și o capă maro. Actrița și-a accesorizat ținuta cu o pereche de cerceii statement aurii.

Cu o nuanță mai deschisă la păr și un ruj roșu intens, Jolie a fost pur și simplu fermecătoare. Actrița a avut-o alături și pe fiica ei, Vivienne. Adolescenta a lucrat alături de Jolie la această producție.

CITEȘTE ȘI:

Ce au surprins fotografii pe brațul Angelinei Jolie

Se știe deja că Angelina Jolie este o împătimită a tatuajelor și are mai multe desene pe piele, inclusiv coordonatele unde s-au născut copii ei sau citate cu o semnificație specială pentru actriță. Se pare că Angelina ar fi adăugat un nou tatuaj la colecția sa. (Vezi cum arată tatuajul în GALERIA FOTO de mai sus)

Potrivit Page Six, noul tatuaj este format din două cuvinte, o referință la musicalul pe care îl regizează alături de fiica ei de 15 ani, Vivienne Jolie Pitt.

Cuvintele „Stay Gold” au fost tatuate cu litere negre pe brațuț actriței. Johnny, unul dintre personajele din musicalul „The Outsiders”, folosește aceste cuvinte atunci când îi spune lui Ponyboy să fie mereu bun și sincer cu el însuși.

Sursa menționată mai sus mai scrie că tatuajul ar putea fi unul temporar, făcut în onoarea producției, însă pielea ușor roșie din jurul lui ne facem să credem că Jolie a făcut o vizită la un artist tatuator.

„Stay Gold” (n.red „Rămâi de aur”) este unul dintre cele mai faimoase citate din carte și film și este, de asemenea, un cântec din noul musical.

 Fotografii: Getty Images

CITEȘTE ȘI:

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni