• PRO TV
  • Fiica rebelă a lui Charlie Sheen, apariție incendiară la un festival. În ce ipostaze a fost filmată tânăra de 20 de ani

Fiica rebelă a lui Charlie Sheen, apariție incendiară la un festival. În ce ipostaze a fost filmată tânăra de 20 de ani

Fiica rebelă a lui Charlie Sheen, apariție incendiară la un festival. În ce ipostaze a fost filmată tânăra de 20 de ani

În urmă cu 2 ani, când avea numai 18 ani, Sami, fiica lui Charlie Sheen și a lui Denise Richards, a pornit un mare scandal între părinții ei după ce a anunțat că își deschide un cont pe controversata rețea Only Fans.

Între timp, se pare că ambii părinți s-au obișnuit cu ideea, mai ales în condițiile în care nu puteau să o împiedice să facă acest lucru. În vârstă de 20 de ani, Sami Sheen câștigă bani frumoși din postările ei provocatoare, însă, și din acest motiv, cariera ei în showbiz nu avansează. Tabloidele și paparazzii o bagă în seama doar pentru că are părinți celebri.

Brandurile mari o evită și pentru că nu este un exemplu bun: s-a lăsat de scoală pentru a urma o carieră de influencer și pe Only Fans, în ciuda faptului că tatăl ei nu a fost de acord.

Gallery

“Asta nu s-a întâmplat sub acoperișul meu. Are 18 ani acum și locuiește împreună cu mama ei. Nu sunt de acord cu asta, dar cum nu am cum să o împiedic, am rugat-o să fie decentă, creativă și să nu își sacrifice integritatea”, a spus Charlie Sheen.

Mama ei, Denise Richards, și-a spus și ea părerea: “Sami are 18 ani, iar decizia ei nu are legătură cu casa în care locuiește. Tot ce pot face că părinte este să o ghidez și să am încredere în judecata ei, dar ea face propriile alegeri.”

Între timp, și Denise Richards, și-a deschis un cont pe Only Fans și și-a îngrozit admiratorii când i-a întrebat dacă le-ar placea să vadă o colaborare între ea și fiica sa. “Ciudat”, “Sinistru”, “Total nepotrivit”, au comentat atunci fanii.

Tânăra a fost surprinsă în weekend la festivalul Coachella, acolo unde s-a lăsat filmată sărutandu-și pasional iubitul. Îmbrăcată doar într-un sutien și o fustă chic, Sami Sheen nu avea cum să treacă neobservata.

Sursa foto: INSTAGRAM

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni