• PRO TV
  • Cine era bărbatul care a murit după ce a mâncat la un restaurant din Brașov. A zăcut minute întregi și nimeni nu a intervenit

Cine era bărbatul care a murit după ce a mâncat la un restaurant din Brașov. A zăcut minute întregi și nimeni nu a intervenit

Cine era bărbatul care a murit după ce a mâncat la un restaurant din Brașov. A zăcut minute întregi și nimeni nu a intervenit

Tragedie în centrul Brașovului! Un bărbat în vârstă de 56 de ani a murit după ce a făcut stop cardio-respirator, pe terasa unui restaurant. Acesta a zăcut minute în șir, în agonie, și nimeni nu a intervenit pentru a-i acorda primul ajutor.

Un bărbat și-a găsit sfârșitul, zilele trecute, pe terasa unui restaurant din centrul Brașovului. Acesta lua masa singur și nimeni nu și-a dat seama că își pierduse, dintr-o dată, cunoștința.

Ulterior, angajații restaurantului au chemat un echipaj de salvare, iar medicii ajunși la fața locului au constatat că victima se afla în stop cardio-respitator și au reușit, în cele din urmă, să îl resusciteze. Bărbatul de 56 de ani a ajuns la spital, cu puls.

„Pacientul a ajuns cu nişte leziuni hipoxice destul de severe, era resuscitat. A durat undeva la 6 minute şi jumătate să ajungă ambulanţa la faţa locului din momentul solicitării.

Deci pacientul era într-o stare generală foarte gravă, cu leziuni cerebrale importante. 6 minute, creierul începe să moară, din păcate”, a declarat dr. Romeo Boancă, medic coordonator UPU Brașov, pentru un post TV.

Cadrele medicale au spus că bărbatul se înecase cu mâncare, iar din cauza faptului că la Brașov nu era nicio echipă de medici care să extragă resturile alimentare, au fost chemați doi doctori de la Institutul "Marius Nasta" din Bucureşti.

Chiar dacă operația a fost un succes, inima bărbatului a încetat să mai bată după doar două ore de la intervenție.

„Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Braşov efectuează la acest moment cercetări în cadrul unui dosar penal pe care l-au deschis sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă”, a declarat Daniel Zontea, purtător de cuvânt IPJ Brașov.

Foto: Shutterstock

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni