• PRO TV
  • Adevarul despre cea mai frumoasa fotografie "Make love, not war" SUPER VIDEO

Adevarul despre cea mai frumoasa fotografie "Make love, not war" SUPER VIDEO

Adevarul despre cea mai frumoasa fotografie "Make love, not war" <span style="color: rgb(255, 0, 0);">SUPER VIDEO </span>

In urma cu o saptamana, revista Esquire a publicat pe site o fotografie cu doi tineri sarutandu-se, in timp ce mii de fani furiosi au iesit pe strazi cu torte si steaguri, dupa ce echipa Voncouver Canucks a pierdut acasa in fata celor de la Boston Bruins. Imaginea a starnit valva si numeroase comentarii. Iata-i povestea!

Desi, in presa circula zvonul ca fotografia ar fi falsa, imaginile filmate de un amator ii arata pe cei doi sarutandu-se demonstrand veridicitatea pozei. Pe filmare se poate observa cum tanarul (Scott Jones) isi protejeaza iubita (Alex Thomas) de politia care a navalit pe ei.

Intr-un interviu pentru CBC, Jones (tanarul) a marturisit ca incerca sa-si calmeze iubita dupa ce au fost doborati de politie.

"Ei au inceput sa ne bata cu scuturile incercand sa ne mute de acolo. Noi nu am fost agresivi fata de politie. Cu toate acestea am fost agresati si de aceea eram pe jos. Ea a fost un pic isterica dupa aceea, evident, si au incercam sa o calmez", a povestit Jones, in varsta de 29 de ani, un australian care este in Canada de sase luni.

Imaginea a starnit speculatii cu privire la identitatea celor doi, si multe intrebari cu privire la imagine, daca aceasta a fost trucata sau nu. Astfel, Jones s-a ales cu o porecla "Romeo Riot". Cei doi nu dau vine pe politie pentru ce li s-a intamplat, dar inteleg ca au fost in locul nepotrivit si momentul nepotrivit.

Vezi mai jos filmuletul care in a strans peste 400.000 de vizulizari, in aproape 24 de ore.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni