• PRO TV
  • Val de glume după apariția surpriză a lui Will Smith pe scena de la Coachella! Artistul a cântat alături de J Balvin: „Să-i mulțumească Domnului că nu l-a pălmuit”

Val de glume după apariția surpriză a lui Will Smith pe scena de la Coachella! Artistul a cântat alături de J Balvin: „Să-i mulțumească Domnului că nu l-a pălmuit”

Val de glume după apariția surpriză a lui Will Smith pe scena de la Coachella! Artistul a cântat alături de J Balvin: „Să-i mulțumească Domnului că nu l-a pălmuit”

Surpriză totală pe scena de la Coachella 2024! În timpul show-ului susținut de J Balvin și-a făcut apariția celebrul Will Smith.

Gallery

Actorul în vârstă de 55 de ani a „reînviat” personajul din „Men in Black” și a cântat celebra piesă de pe coloana sonoră a filmului.

Will Smith a urcat pe scenă într-un costum complet de Agent J., iar apoi a strigat: „Coachellaaaaa!”, moment în care publicul a fost în delir.

Smith a cântat versurile piesei „Men in Black”, cântec pe care l-a scris pentru filmul original din 1997.

În imaginile postate pe X sau TikTok, Will Smith și Balvin au fost înconjurați de dansatori îmbrăcați atât în agenți Men in Black, cât și în extratereștri, care au executat pași de dans memorabili din videoclipul original al piesei.

@tomasmier Will Smith surprised the crowd joining J Balvin at Coachella 2024 #coachella2024 #coachella #jbalvin #willsmith @Will Smith @J Balvin ♬ original sound - tomás mier

Will Smith și-a arătat și veleitățile de dansator, în timp ce Jada Pinkett-Smith fredona și dansa de mama focului în mijlocul fanilor.

CITEȘTE ȘI:

Clipurile cu momentul lui Will Smith s-au viralizat rapid și au adunat milioane de vizualizări. Mulți dintre ei s-au bucurat să-l vadă din nou pe scenă pe celebrul actor, însă ironiile și glumele cu privire la momentul de la Oscar 2022, care i-a pătat cariera, nu au lipsit. Will Smith a urcat atunci pe scenă și l-a pălmuit pe Chris Rock, după ce cel din urmă a făcut o glumă “nepotrivită” la adresa soției sale. 

CITEȘTE ȘI:

„J Balvin ar trebui să-i mulțumească Domnului că Will nu l-a pălmuit”, „Nu i-a fi fost frică lui J Balvin”, „Asta e palma pe care o vrem de la Will Smith!”, „Nu pot să cred că încă mai umbli cu femeia aia”, i-au scris unii dintre utilizatorii de social media, în timp ce alții au descris momentul lui Will de la Coachella ca fiind „epic”.

 Fotografii: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni