• PRO TV
  • Din fetița timorată, pe care tatăl o ascundea mereu de ochii paparazzilor, s-a transformat într-o tânără încântătoare! Cum arată Suri Cruise, fiica lui Tom Cruise, la 18 ani

Din fetița timorată, pe care tatăl o ascundea mereu de ochii paparazzilor, s-a transformat într-o tânără încântătoare! Cum arată Suri Cruise, fiica lui Tom Cruise, la 18 ani

Din fetița timorată, pe care tatăl o ascundea mereu de ochii paparazzilor, s-a transformat într-o tânără încântătoare! Cum arată Suri Cruise, fiica lui Tom Cruise, la 18 ani

Suri Cruise a ajuns la vârsta majoratului! Fetița pe care Tom Cruise o ascundea mereu de ochii paparazzilor s-a transformat într-o tânără încântoare.

Gallery

Suri a moștenit părul, silueta și trăsăturile delicate ale mamei sale și ochii superbi ai tatălui ei.

Fiica lui Katie Holmes și a lui Tom Cruise a fost crescută în ultimii 12 ani exclusiv de mama ei și este de notorietate că starul din „Misiune Imposibilă” a rupt orice legătură cu cele două după divorț.

Separarea celor doi actori a avut loc în iunie 2012, iar lui Katie i s-a acordat custodia lui Suri. Din păcate, Suri nu și-a mai văzut tatăl de mulți ani și asta din cauza convingerilor pe care acesta din urmă le are și a faptului că Biserica Scientologică îi impune o serie de reguli foarte stricte.

De altfel, convingerile sale religioase au fost și motivul care a dus la separarea de Nicole Kidman, dar și de Katie Holmes.

Dacă în copilărie era pozată la fiecare ieșire cu părinții și a chiar a apărut pe celebra copertă a revistei Vanity Fair la doar cinci luni, azi Suri duce o viață departe de lumina reflectoarelor.

Suri nu participă la evenimente sau gale mondene alături de mama ei, nu și-a făcut nici debutul pe covorul roșu și nici nu pare să-și dorească să le calce pe urme.

Paparazzii o mai surprind uneori pe străzile din New York în compania mamei sale sau alături de prietenele ei. (Vezi cele mai recente imagini cu Suri Cruise în GALERIA FOTO de mai sus)

Suri s-a transformat într-o tânără superbă și impresionează de fiecare dată cu naturalețea ei. Nu este o împătimită a brandurilor de lux sau a make-up-ului și se comportă ca orice altă adolescentă obișnuită.

Conform presei americane, Tom Cruise nu și-a mai văzut fiica din 2013.

Fotografii: Getty Images/ Profimedia Images

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni